Nová registrace Zapomenuté heslo

Velmi snadné
< 45 min
4,6 (14x)
14. 3. 2016
Hovězí & brokolice ve woku
Apetit
Hovězí & brokolice ve woku
Apetit


Velmi snadné
< 45 min
4,6 (14x)

Naházejte do pánve jednu surovinu za druhou a pak už si jen u stolu užijte jejich maximální chuť a vůni. Rychlejší a chutnější masitý pokrm, jakým je hovězí a brokolice ve woku těžko pohledat.


Nezhasínat obrazovku

Suroviny

Pro 4 osoby

Nezhasínat obrazovku

Suroviny

Pro 4 osoby

Zkopírovat neoznačené suroviny ze seznamu

Chybí vám suroviny?

Další recepty níže

Nutriční hodnoty

Na recept

  • Energie 1112 kcal
  • Bílkoviny 99 g
  • Sacharidy 65 g
  • Tuky 51 g
Ukázat všechny hodnoty Skrýt

Postup přípravy

  1. Čínské menu: 15 receptů pro vyznavače čínské kuchyně 20 nejlepších jídel z woku

Autor: Redakce Apetit , z vydání Apetit 2013/5

Přidat hodnocení

Jak se vám recept líbil?

Prosím doplňte hodnocení!

Děkujeme!

Vaše hodnocení bude zanedlouho publikováno.

Sdílejte recept s přáteli:

Hodnocení

4,6/5

Hodnocení receptu

4,6/5
(14 hlasů)
5
4
3
2
1

Sdílet

Recept je součástí kolekce

Časopis

Recept je z vydání:

Apetit 2013/5

Jídla z pánve wokNejlepší halušky s brynzou7x chřestSvatba ve vlastní režiiSnadné dezerty z plechu

Související články

Wok

Jak správně pečovat o pánev wok: Rady a tipy pro dlouhou životnost

Asijskou pánev wok si většinou spojujeme s prudkým opékáním, avšak v Asii je to univerzální kus nádobí. Díky hlubokému tvaru a tenkým stěnám umožňuje rychlé a rovnoměrné vaření, což zachovává čerstvost a barvu ingrediencí. Wok spojuje tradici, funkčnost a neomezené kulinářské možnosti.