Kuchařky Apetit DOPRAVA ZDARMA
Menu
Přihlašení
Uživatelské jméno
Heslo

Kokosová zmrzlina s ovocnou salsou

Jihoamericky pikantní

Vydání: 2014/8
Autor:
Hodnocení:
Zatím nehodnoceno
Náročnost: Velmi snadné
Počet porcí: Pro 6 osob
Doba přípravy: Do 20 minut
P
Pohár Latinskoamerická

Ingredience

    NA ZMRZLINU

    NA SALSU

    • 250 ml čerstvého zralého ananasu, nakrájeného na kostičky
    • 250 ml zralého manga, nakrájeného na kostičky
    • 1 lžíce nasekané čerstvé červené chilli papričky, zbavené semínek
    • 1 lžička třtinového cukru
    • 2 lžíce tequily 

Příprava jídla

1 Při pokojové teplotě nechte zmrzlinu trochu změknout. V míse ji promíchejte s kokosovou tyčinkou. Přesuňte do vaničky a dejte znovu na 30 minut do mrazáku.

2  Smíchejte přísady na salsu. Přikryjte a nechte půl hodiny odpočívat v chladu. 

3 Do pohárů dejte připravenou zmrzlinu a doplňte salsou.

NĚCO NAVÍC

Pokud nejste příznivci ostrých chutí, můžete ubrat chilli papričky. Když je ale použijete v mraženém stavu, není jejich chuť tak ostrá. 

 

Základní vanilková zmrzlina

Královnou letních dezertů je zmrzlina. A nejlepší je domácí!

 

 
Nahlásit chybu v receptu

Ochutnejte také

Základní vanilková zmrzlina

Pohár s broskvemi, malinami a levandulí

Pohár Černý les

Kávová zmrzlina s banány a karamelem

REKLAMA

Přidat komentář