Litujeme, k návštěvě tohoto webu musíte povolit JavaScript.

Kokosové tyčinky tlačené strojkem

Ilustrační obrázek
Ilustrační obrázek
Ejhle, tenhle recept byl tak chutný, že obrázek k němu někdo zbaštil.
Zkuste ho uvařit a budeme moc rádi, když se s námi o novou fotku podělíte.
sdílet:

Kokosové tyčinky tlačené strojkem

Hodnocení receptu
Průměr: 4 (3)

Suroviny

mouka pšeničná hladká 200 g
tuk 90 g
na pečení
moučkový cukr 90 g
vejce 1 ks
vanilkový cukr 1
balíčku
marmeláda
ke slepení
čokoláda
pro máčení konců

Zpracuju těsto a nechám v chladu odpočinout. Přes strojek tlačím stejně dlouhé tyčinky. Upeču ve středně vyhřáté troubě.
Slepuji vždy dvě k sobě marmeládou, konce máčím v čokoládě.

 

Když není strojek:

Těstem naplňte cukrářský sáček na zdobení s hubičkou v požadovaném tvaru, těsto stříkejte na plech a odkrajujte nožem. Takto připravíte cukroví ve tvaru podlouhlém, ale i kulaté sušenky

.

Autor: marek.novak75

Apetit magazín

Není kebab jako döner kebab: Kde se vzal a jak si ho připravit doma?
  • Novinky a zajímavosti

Není kebab jako döner kebab: Kde se vzal a jak si ho připravit doma?

Döner kebab je pokrm původem z Turecka, který si zamiloval téměř celý svět. I u nás se těší velké popularitě, a to nejen v čase oběda či večeře. Je také oblíbenou noční svačinou po cestě z večírku. Víte, jak se k nám kebab dostal a kde si...
Komerční sdělení
Tajemství nejlepších džemů a omáček? Tradice plná ovoce!
  • Koktejl

Tajemství nejlepších džemů a omáček? Tradice plná ovoce!

Poctivé džemy, které vznikly z čerstvého ovoce uzrálého v nedotknuté přírodě Tyrolských Alp, anebo třeba omáčka z nejchutnějších brusinek světa. Taky jste právě dostali chuť osladit si život? My vás nalákáme ještě víc... ...

Obchod Apetit