Vyrážíte na výlet, na piknik nebo chcete oběd do krabičky? Tak tohle je ideální pokrm. Rozhodně ho doplňte salátovým dipem.
Suroviny
1 Troubu předehřejte na 200 °C. V míse promíchejte sójovou a rajčatovou omáčku, med a přidejte křídla. Obalte je směsí a rozložte je v jedné vrstvě na plech vyložený pečicím papírem. Pečte 30 minut dozlatova, během pečení dvakrát obraťte. Vyjměte a nechte vychladnout.
2 Lusky cukrového hrášku zalijte vroucí vodou a nechte stát 3 minuty. Sceďte a propláchněte ledovou vodou.
3 Zabalte křidélka a zeleninu do obědových krabiček.
NĚCO NAVÍC: Oběd doplňte lehkým hotovým salátovým dipem – třeba od firmy Spak (chutná nám bylinkový, francouzský nebo modrý sýr), Hellmann’s (doporučujeme farmářský či italský), Kühne (vynikající je jogurtový či americký caesar). Prodávají se i v praktických jednoporcových sáčcích.
Tento recept naleznete také v kolekcích:
- Oběd v krabičce(6 receptů)