Nová registrace Zapomenuté heslo

Velmi snadné
< 45 min
4,4 (29x)
12. 8. 2014
Krémový špenát
Apetit
Krémový špenát
Apetit


Velmi snadné
< 45 min
4,4 (29x)

Krémový špenát je dokonalá příloha k drůbeži i pečenému masu. Pokud vám ten klasický přijde lehce vysušený nebo byste se rádi naučili zpracovat listový špenát, tento recept se smetanou je k tomu ideální příležitostí.


Nezhasínat obrazovku
6
Nezhasínat obrazovku

Suroviny

6
Zkopírovat neoznačené suroviny ze seznamu
Chybí vám suroviny? Další recepty níže
Nutriční hodnoty

Na 1 porci

  • Energie 270 kcal
  • Bílkoviny 9.17 g
  • Sacharidy 10.67 g
  • Tuky 20.83 g
Ukázat všechny hodnoty Skrýt

Postup přípravy

Autor: redakce Apetitu, z vydání Apetit 2008/11

Přidat hodnocení

Jak se vám recept líbil?

Prosím doplňte hodnocení!

Děkujeme!

Vaše hodnocení bude zanedlouho publikováno.

Sdílejte recept s přáteli:
Hodnocení 4,4/5

Hodnocení receptu

4,4/5
(29 hlasů)
5
4
3
2
1
Sdílet

Doporučujeme recept s videem

Závin se špenátem a nivou

Recept je součástí kolekce

Časopis

Recept je z vydání:

Apetit 2008/11

Listopad 2008

Související články

shutterstock_659536315.jpg

Tajný trik pro nejvláčnější bábovku? Stačí obyčejný jogurt a bude jako od babičky!

Jogurtová bábovka je stálicí českých a slovenských kuchyní a patří k moučníkům, na které s láskou vzpomínáme z dětství, ale užíváme si je i jako dospělí. Její kouzlo tkví v neuvěřitelné jednoduchosti, díky které si na ni troufne i úplný začátečník. Výsledkem je přitom vždy dokonale vláčný a svěží moučník, který se hodí ke kávě, snídani  či svačině, ale i jako sladká tečka po obědě. Klíčovou surovinou je přitom obyčejný bílý jogurt, který těstu dodává lehkost a jemnost.