0

Přihlášení do mého Apetitu


Přihlášení


Nová registrace Zapomenuté heslo

Přílohy ze zeleniny

Zeleninové přílohy se těší oblibě v teplých měsících roku, kdy je dostatek sezónní zeleniny, ale ani přes zimu nemusíte zoufat. Zeleninovou přílohou může být čerstvý křupavý salát stejně jako zeleninové pyré, grilovaná či pečená zelenina, případně zaděláváná zelenina. Jestli milujete stejně jako my kedlubnové zelí, fazolky na smetaně nebo například dušený špenát, u nás najdete spoustu receptů, jak ze zeleniny 

...

 

Studené i teplé zeleninové přílohy 

Špenát, zelí nebo fazolky

Mezi oblíbené zeleninové doprovody například masa, patří dušená zelenina, zelenia se smetanou nebo restovaná na česneku či slanině. Mnohé zeleninové přílohy jsou součástí tradiční české kuchyně.

Zeleninové kaše a pyré 

Kaše a pyré jsou oblíbené zejména mezi dětmi v době prvních příkrmů, u spousty lidí však láska k rozmělněné zelenině přetrvá až do dospělosti. Snadno se konzumuje a hravě do nich můžete propašovat i kousky zeleniny, které v syrovém stavu děti odmítají.

Křupavé hranolky nejen z brambor 

Fritézu vyměňte za troubu a brambory za mrkev, pastinák, celer, petržel, batáty nebo dýni. Apetit pro vás připravil recepty na křupavé zeleninové hranolky, které se hodí jako příloha nebo jen tak s dipem ke sklence vína. Které to jsou? 

Další tipy na přílohy ze zeleniny na vás čekají v našich receptech. Stačí si jen vybrat dle své chuti.  


Celý popis

Obchod Apetit