Tohle byl vyložený chuťový objev. Jablečný křen patří do české kuchyně, ale povznést nápad k želé? Geniální!
Suroviny
1. Křen můžete nastrouhat najemno či nahrubo. Pokud vám záleží na efektu, nakrájejte křen na kolečka nebo na hranolky, budou se v želé dobře vyjímat.
2. Všechny suroviny promíchejte v kastrůlku a svařte do zhoustnutí. Trvá to jen pár minut; přesnou dobu v poměru k surovinám najdete na obalu cukru.
Jak si ho užít
Želé je skvělé ke křupavým slaným sušenkám, uzeninám, grilovaným masům, vyzrálému sýru i do omáček.
2. Všechny suroviny promíchejte v kastrůlku a svařte do zhoustnutí. Trvá to jen pár minut; přesnou dobu v poměru k surovinám najdete na obalu cukru.
Jak si ho užít
Želé je skvělé ke křupavým slaným sušenkám, uzeninám, grilovaným masům, vyzrálému sýru i do omáček.
Komentáře
Anonym
16.07.2008 19:18
krenove zele?
Anonym
24.07.2008 21:29
Souhlasím
Anonym
09.08.2008 15:17
Super nápad!