0

Přihlášení do mého Apetitu


Přihlášení


Nová registrace Zapomenuté heslo

Krkovice na pivu se zeleninou

Krkovice na pivu se zeleninou

Hodnocení receptu
3/5 Počet hodnocení: 3

Suroviny

Cibuli nakrájet na větší kusy a naskládat na dno pekáčku. Maso osolíme a opepříme a dáme na cibuli, zalejeme světlým pivem a dáme péct na 200 asi 15 minut, pak teplotu snížíme na 180 a pečeme asi 40 minut, pak přidáme zeleninu a pečeme ještě 20 minut. Podáváme se šťouchanýma bramborama.

Autor: marta13

Apetit magazín

Jak na to: Dokonalá pizza je tenká, křupavá i vláčná
  • Tipy a triky

Jak na to: Dokonalá pizza je tenká, křupavá i vláčná

Jedno z jídel, které je nejlepší konzumovat ještě úplně horké, ideálně právě vytažené z trouby. Křupavé těsto, táhlý sýr, lahodná náplň. Milujeme ji a víme jak si skvělou pizzu připravit. Naučte se těsto, na které můžete skládat...
Domácí jsou nejlepší: bramborové hranolky
  • Tipy a triky

Domácí jsou nejlepší: bramborové hranolky

Bramborové hranolky zdravě? Vynechte fritézu a rozpalte troubu. V našem receptu používáme na pečení arašídový olej, který příjemně voní a chutná po burských oříšcích. Hojně ho využívá asijská kuchyně, protože snese velmi vysoké teploty, a...

Obchod Apetit

Dostupný
399 Kč
279 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
279 Kč
Dostupný
399 Kč
279 Kč
Dostupný
399 Kč
279 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
279 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
549 Kč
439 Kč
Dostupný
399 Kč
279 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč