Krkovice na pivu se zeleninou

Ilustrační obrázek
Ilustrační obrázek
Ejhle, tenhle recept byl tak chutný, že obrázek k němu někdo zbaštil.
Zkuste ho uvařit a budeme moc rádi, když se s námi o novou fotku podělíte.
sdílet:

Krkovice na pivu se zeleninou

Hodnocení receptu
Průměr: 3 (2)

Suroviny

krkovice
plátky
cibule červená
mrkev
růžičková kapusta
pivo světlé
sůl
pepř

Cibuli nakrájet na větší kusy a naskládat na dno pekáčku. Maso osolíme a opepříme a dáme na cibuli, zalejeme světlým pivem a dáme péct na 200 asi 15 minut, pak teplotu snížíme na 180 a pečeme asi 40 minut, pak přidáme zeleninu a pečeme ještě 20 minut. Podáváme se šťouchanýma bramborama.

Autor: marta13

Apetit magazín

Komerční sdělení
Jaké víno vzít, když jdete do vybrané společnosti?
  • Koktejl

Jaké víno vzít, když jdete do vybrané společnosti?

Víno je nesmazatelně vepsané do naší kultury, i když si to mnohdy ani neuvědomujeme. Důkazem je fakt, že sklenka vína je pro nás vždy spjatá s nejrůznějšími životními okamžiky. Jak ale vybírat, a neudělat chybu? ...
Právě vychází listopadový Apetit: Objevte všechny chutě podzimu
  • Novinky a zajímavosti

Právě vychází listopadový Apetit: Objevte všechny chutě podzimu

Sychravé podzimní dny přímo vybízejí k tomu, abychom vařili jídla, která nás zahřejí na těle i na duchu. Přesně takové recepty jsme si pro vás připravili do listopadového čísla Apetitu. Na co se můžete na stránkách nového vydání těšit? ...

Obchod Apetit