Nová registrace Zapomenuté heslo

> 60 min
4,3 (23x)
18. 7. 2014
Dušené hovězí s fazolemi a paprikami
Flickr.com
Dušené hovězí s fazolemi a paprikami
Flickr.com


> 60 min
4,3 (23x)

Hovězí dušené na česneku a cibuli s paprikami. Výborné se zakysanou smetanou a chlebem.


Nezhasínat obrazovku

Suroviny

Pro 6 osob nebo 4 dospělé a 4 děti

Nezhasínat obrazovku

Suroviny

Pro 6 osob nebo 4 dospělé a 4 děti

Zkopírovat neoznačené suroviny ze seznamu

Chybí vám suroviny?

Další recepty níže

Nutriční hodnoty

Na recept

  • Energie 3706 kcal
  • Bílkoviny 329 g
  • Sacharidy 331 g
  • Tuky 156 g
Ukázat všechny hodnoty Skrýt

Postup přípravy

  1. KVÍZ: Jak dobří jste v úpravě hovězího masa? Jak vybrat maso na hovězí guláš

Autor: Redakce Apetit , z vydání Apetit Dušené hovězí s fazolemi a paprikami

Přidat hodnocení

Jak se vám recept líbil?

Prosím doplňte hodnocení!

Děkujeme!

Vaše hodnocení bude zanedlouho publikováno.

Sdílejte recept s přáteli:

Hodnocení

4,3/5

Hodnocení receptu

4,3/5
(23 hlasů)
5
4
3
2
1

Sdílet

Recept je součástí kolekce

Související články

Dokonalé knedlo-zelo-vepřo podle Ambiente

Připravte si tradiční českou klasiku jako od mistrů kuchyně. Dokonalejší vepřo-knedlo-zelo jste ještě nejedli

Na pořadí nezáleží, takže můžete tento slavnostní, a podle mnohých i národní, pokrm nazývat dle libosti: vepřo knedlo zelo, knedlo vepřo zelo nebo knedlo zelo vepřo. Stále ale platí, že jde o perfektní kombinaci pečeného vepřového masa, bramborového či houskového knedlíku a dušeného bílého (někdy i červeného) kyselého zelí. Jak jej připravují nejlepší z nejlepších, tedy šéfkuchaři z Ambiente?