Nová registrace Zapomenuté heslo

Velmi snadné
< 10 min
3,6 (22x)
4. 9. 2015
Krůtí stehna se žampionovou omáčkou


Velmi snadné
< 10 min
3,6 (22x)

Krůtí stehna lze připravit i tak, že obstojí jako hlavní chod svátečního oběda. V kombinaci se žampiony a smetanou budou ozdobou vaší tabule!


Nezhasínat obrazovku
6–8
Nezhasínat obrazovku

Suroviny

6–8
Zkopírovat neoznačené suroviny ze seznamu
Chybí vám suroviny? Další recepty níže
Nutriční hodnoty

Na 1 porci

  • Energie 374 kcal
  • Bílkoviny 22.33 g
  • Sacharidy 10 g
  • Tuky 26.67 g
Ukázat všechny hodnoty Skrýt

Postup přípravy

Autor: Redakce Apetit , z vydání Apetit 2014/8

Přidat hodnocení

Jak se vám recept líbil?

Prosím doplňte hodnocení!

Děkujeme!

Vaše hodnocení bude zanedlouho publikováno.

Sdílejte recept s přáteli:
Hodnocení 3,6/5

Hodnocení receptu

3,6/5
(22 hlasů)
5
4
3
2
1
Sdílet
Časopis

Recept je z vydání:

Apetit 2014/8

Srpnový Apetit přináší všechny chutě léta. Vařte z toho nejlepšího, co sezona nabízí.Dopřejte si rajčata, cukety a lilek v úžasných úpravách.  Experimentujte s chobotnicí z grilu.Uvařte si oběd s vůní lesa a na osvěžení připravte neodolatelné zmrzlinové poháry nebo třeba omamně vonící levandulovou limonádu, se kterou můžete jen tak relaxovat doma na zahradě. 

Související články

shutterstock_791501653.jpg

Rýžovar uvaří kompletní jídlo pro celou rodinu: Od sypké rýže přes kaše až po maso a dezert. Víme, jak ho vybrat

Rýže je základem mnoha jídel – od rychlých večeří po složité asijské speciality. Ale komu se nikdy nestalo, že rýži rozvařil nebo nechal tvrdou? Právě v takových chvílích se ukazuje, jak cenným pomocníkem může být rýžovar. Moderní přístroje dnes ale umí mnohem více: zvládnou připravit širokou škálu surovin, mají chytré funkce, jsou energeticky úsporné a svým designem často zpříjemní každou kuchyni.