Nová registrace Zapomenuté heslo

Snadné
> 60 min
5,0 (6x)
18. 10. 2022
Kuře s oříškovou omáčkou, pečeným tuřínem a lesními houbami
Olive Magazine/Immediate Media
Kuře s oříškovou omáčkou, pečeným tuřínem a lesními houbami
Olive Magazine/Immediate Media


Snadné
> 60 min
5,0 (6x)

Inspirovali jsme se šéfkuchařkou Oliou Hercules a pestrou podzimní úrodu proměnili v lahodný pokrm s východoevropským twistem. Výsledek je aromatický, hřejivý a plný chuti. 


Nezhasínat obrazovku

Suroviny

Porce

4

Nezhasínat obrazovku

Suroviny

Porce

4

Na kuře

Na pečený tuřín s houbami

Zkopírovat neoznačené suroviny ze seznamu

Chybí vám suroviny?

Další recepty níže

Nutriční hodnoty

Na 1 porci

  • Energie 675.5 kcal
  • Bílkoviny 20.5 g
  • Sacharidy 30.25 g
  • Tuky 49 g
Ukázat všechny hodnoty Skrýt

Postup přípravy

Autor: Redakce, z vydání Apetit 2021/10

Přidat hodnocení

Jak se vám recept líbil?

Prosím doplňte hodnocení!

Děkujeme!

Vaše hodnocení bude zanedlouho publikováno.

Sdílejte recept s přáteli:

Hodnocení

5,0/5

Hodnocení receptu

5,0/5
(6 hlasů)
5
4
3
2
1

Sdílet

Časopis

Recept je z vydání:

Apetit 2021/10

Říjnový Apetit se jako obvykle nese v duchu české kuchyně a jejích největších pokladů. V novém čísle vás čekají večeře jako od babičky, spolu s námi se můžete vydat letem světem španělských ptáčků či oslavit jedinečnost českého máku. Věřte, že o voňavých buchtách plněných šimlem a sypaných mákem z titulní strany se vám ještě dlouho budou zdát sladké sny, stejně tak jako o snovém pražském koláči či receptech s karamelem. Špičkoví šéfkuchaři se s vámi podělí o své vyladěné recepty na českou klasiku – nechybí poctivý vývar či koprovka. Domov můžete provonět křupavými rohlíky či domácím kváskovým chlebem. O recepty na neodolatelné moučníky ze své nové kuchařky Sladce se s námi podělila Bára Gorecká alias Máma peče doma. Říjnové číslo Apetitu je v prodeji od 16. 9.

Související články

20250530_Šopský_salát_foto-1.jpg

Šopský salát: Připravte si letní klasiku z Balkánu, která si podmanila Evropu

Šopský salát je synonymem pro léto na talíři – svěží, barevný a plný chuti. Tento ikonický pokrm původem z Bulharska si získal srdce gurmánů napříč Evropou a zdomácněl i u nás. Spojení šťavnatých rajčat, křupavé okurky, papriky, cibule a příjemně slaného balkánského sýra, to vše zakápnuté olejem a citronovou šťávou, představuje ideální volbu pro lehký oběd, večeři i stylové pohoštění. Stačí pár minut a na stole máte salát, který voní po Středomoří.