Nová registrace Zapomenuté heslo

Snadné
< 90 min
4,1 (58x)
3. 1. 2019
Kuře na žampionech
Apetit
Kuře na žampionech
Apetit


Snadné
< 90 min
4,1 (58x)

Pečené kuře na žampionech se smetanou a vínem je luxusní večeře z jednoho pekáče na světě. Do upečené směsi těsně před dokončením přidejte uvařenou rýži a pak už jen stačí položit pekáč do prostřed stolu, ať si každý nabere podle svého. Kuřecí stehna na žampionech s rýží je jídlo téměř bez práce a navíc chutná i dětem.


Nezhasínat obrazovku

Suroviny

Pro 4 osoby

Nezhasínat obrazovku

Suroviny

Pro 4 osoby

Zkopírovat neoznačené suroviny ze seznamu

Chybí vám suroviny?

Další recepty níže

Nutriční hodnoty

Na recept

  • Energie 5668 kcal
  • Bílkoviny 154 g
  • Sacharidy 667 g
  • Tuky 247 g
Ukázat všechny hodnoty Skrýt

Postup přípravy

Autor: redakce Apetitu, z vydání Apetit 2018/1

Přidat hodnocení

Jak se vám recept líbil?

Prosím doplňte hodnocení!

Děkujeme!

Vaše hodnocení bude zanedlouho publikováno.

Sdílejte recept s přáteli:

Hodnocení

4,1/5

Hodnocení receptu

4,1/5
(58 hlasů)
5
4
3
2
1

Sdílet

Doporučujeme recept s videem

Plněné žampiony

Recept je součástí kolekce

Časopis

Recept je z vydání:

Apetit 2018/1

Představujeme první číslo roku 2018! Odstartujte s námi nový rok tím nejlahodnějším způsobem... Sepsali jsme pro vás naše nejoblíbenější recepty, kterými oslňujeme poslední večer v roce, sestavili dokonalou hostinu na první lednový den a připravili svěží citrusové dezerty, jejichž vůně a chuť vás naprosto okouzlí. Společně nahlédneme do Kulinária Zdeňka Pohlreicha a také do kuchyní autorů kuchařek, kteří poradí, jak vykročit do nového roku lehkým krokem. Petra Stahlová vás tentokrát provede nástrahami příprav světoznámého dezertu millefeuille. Těšit se můžete i na recepty plné zimní zeleniny či rychlé večeře pro všední den. Přejeme, ať je váš rok 2018 nejen šťastný, ale i plný originálních nápadů a pestrých chutí! Apetit, napsáno s chutí.