Inspirovali jsme se receptem z blogu Nuselská kuchta, jen jsme v něm kvásek nahradili droždím. Díky předkvašenému těstu bagety vydrží vláčné až 3 dny.
Suroviny
Na 4 bagety
Suroviny
Na 4 bagety
NA ROZKVAS
NA SEMÍNKOVOU ZÁPARU
NA TĚSTO
Zkopírovat neoznačené suroviny ze seznamu Zkopírováno
Chybí vám suroviny?
Další recepty nížeNutriční hodnoty
Na recept
- Energie 1853 kcal
- Bílkoviny 73 g
- Sacharidy 232 g
- Tuky 63 g
Postup přípravy
- Aby posyp na pečivu držel Kouzlo domácího chleba a housek: Jak upéct vlastní křupavé pečivo z kvásku, aby bylo nadýchané
Autor: redakce Apetitu, z vydání Apetit 2018/4
Přidat hodnocení
Hodnocení
4,3/5Vytisknout
Sdílet
Recept je součástí kolekce

Recept je z vydání:
Apetit 2018/4
Dubnové číslo Apetitu je tu a s ním i spousta nápadů, co dobrého uvařit těm nejmenším nebo jak nechat na talíři zazářit naši hvězdu sezony brokolici. Zasvětíme vás také do tajů práce s kváskem i droždím – s námi hravě zvládnete dokonalý mazanec, chléb s křupavou kůrkou, semínkové bagety i další dozlatova vypečené kousky! Nechybí ani čerstvá porce velikonoční inspirace! Čekají vás originální recepty, které sice pravděpodobně nevyřeší věčnou otázku, zda byla dříve slepice, nebo vejce, zato jsou opravdu skvělé. Mlsné koledníky pak můžete pohostit nezapomenutelnými čokoládovými dezerty nebo luxusními jogurtovými kostkami z dílny Petry Stahlové. Velikonoce budou letos opět neodolatelně lahodné! Apetit, napsáno s chutí.