< 50 min
4,1
Krkonošské kyselo
< 60 min
4,0
Kváskový chleba
< 75 min
4,4
Kváskový mazanec
< 10 min
5,0
Žitný zákvas
< 20 min
4,1
Slunečnicové kostky
> 60 min
3,6
Kváskový chleba jako z pekárny
< 60 min
3,3
Kváskové krekry
< 30 min
3,1
Špaldové houstičky
> 60 min
4,2
Pšeničnožitný chléb
< 60 min
5,0
Moderní kyselo
< 30 min
2,6
Cibulový chléb
< 60 min
5,0
(Pod)krkonošské kyselo
< 60 min
5,0
Vláčný perník s kvasem
< 30 min
0,0
Bramborová bageta
> 60 min
0,0
Kvaskový chleba se semínky
> 60 min
5,0
Kváskový chléb ze žitné mouky
< 60 min
5,0
Chlebové kostky s chilli papričkami a parmazánem
Související články
- Mýty o grilování: Kterým „zaručeným“ radám je čas přestat věřit? Máme pro vás přehled těch nejčastějších omylů
- Znáte nejčastější mýty o grilování a grilech?
- Nečekaně silné účinky ovesných vloček, které mohou změnit vaše zdraví, energii i každodenní návyky rychleji, než myslíte
- 5 druhů ovoce, které Japonci jedí denně: Výsledkem je silná imunita, hladká pleť a energie
- Slavnostní menu začíná! Tatarák z červené řepy: Punčochář radí, jak na něj, aby byl jako pravý hovězí
- Chcete zaperlit u svátečního stolu? Jan Punčochář startuje video seriál s efektními recepty, které zvládne každý