Přihlášení do mého Apetitu


Přihlášení


Nová registrace Zapomenuté heslo
Libanonská pizza
Libanonská pizza
ZDROJ: Apetit
sdílet:

Libanonská pizza

4.8/5 Počet hodnocení: 5
Do 10 minut Velmi snadné 4

Nutriční hodnoty (celý recept)

Energie 2878 kcal
Bílkoviny 138 g
Sacharidy 228 g
Tuky 148 g
Vláknina 26 g
Uvedené kalorické hodnoty pokrmů jsou pouze orientační a vychází z průměrných hodnot jednotlivých surovin.

Vtipná zkratka, která bude bavit nejen vaše děti! Libanonská pizza je rychlým řešením, když hledáte něco dobrého pod zub. 

Související recepty

Suroviny

rajčatová passata - pyré 240 ml
čedar 200 g
nastrouhaný
červená
kvalitní, na trojúhelníky
olivy černé 1 konzerva
olivový olej
na potření

Postup

1

Libanonské chleby položte na pečicí papír tak, aby měl každý chléb svůj arch. Rozprostřete na ně rajčatové pyré a posypte sýrem.

2

Papriky omyjte, rozkrojte, zbavte semínek a pomocí malých vykrajovátek ve tvaru hvězdy z nich vyrobte hvězdičky. Ty pak naaranžujte na pizzy, pokryjte šunkou a dozdobte olivami.

3

I s pečicím papírem zabalte do potravinářské fólie, případně vložte ještě do plastové krabičky a zmrazte až na dva měsíce.

JAK ROZMRAZIT: Troubu předehřejte na 220 °C. Pizzy dejte na plech, okraje potřete olivovým olejem. Pečte asi deset minut, aby byla pizza zlatavá a křupavá.

Související články

Tento recept najdete v magazínu Apetit 2008/3 spolu s mnoha dalšími recepty

Autor: redakce Apetitu

Apetit 2008/3

Komentáře

05.03.2009 17:18
recept sa nenachadza v cisle 03/2007 ale 03/2008

Apetit magazín