Nová registrace Zapomenuté heslo

Snadné
> 60 min
4,5 (15x)
21. 3. 2023
Limetovo-kokosové tartaletky
Olive Magazine/Immediate Media
Limetovo-kokosové tartaletky
Olive Magazine/Immediate Media


Snadné
> 60 min
4,5 (15x)

Košíček z křehkého těsta, které omamně voní máslem a kokosem, je až po okraj naplněný sladkokyselou náplní z kondenzovaného mléka a limet. Už se vám sbíhají sliny? V  tom případě si domyslete ještě kopeček nadýchané šlehačky navrch!


Nezhasínat obrazovku

Suroviny

Porce

8

Nezhasínat obrazovku

Suroviny

Porce

8

Na těsto

Na náplň

Na dokončení

Zkopírovat neoznačené suroviny ze seznamu

Chybí vám suroviny?

Další recepty níže

Nutriční hodnoty

Na 1 porci

  • Energie 722.75 kcal
  • Bílkoviny 17 g
  • Sacharidy 54.88 g
  • Tuky 47.38 g
Ukázat všechny hodnoty Skrýt

Postup přípravy

Autor: Redakce, z vydání Apetit 2022/3

Přidat hodnocení

Jak se vám recept líbil?

Prosím doplňte hodnocení!

Děkujeme!

Vaše hodnocení bude zanedlouho publikováno.

Sdílejte recept s přáteli:

Hodnocení

4,5/5

Hodnocení receptu

4,5/5
(15 hlasů)
5
4
3
2
1

Sdílet

Recept je součástí kolekce

Časopis

Recept je z vydání:

Apetit 2022/3

Březnový Apetit vychází už 17. 2. a přináší do našich kuchyní tolik potřebný závan jara. Pusťte si s novým Apetitem do kuchyně všechny barvy duhy, vrhněte se s námi do experimentů s vodním kefírem a dalšími fermentovanými lahůdkami nebo díky našim fazolovým receptům konečně zařaďte do jídelníčku více luštěnin. Prospějete tak svému zdraví a ještě si neskutečně pochutnáte. Pro inspiraci jsme si tentokrát odskočili k našim východním sousedům na Slovensko – vyzkoušejte brynzové pirohy, krémový demikát, kološvárské zelí a další poklady slovenské kuchyně. A pokud je vám bližší západní kuchyně, můžete s námi uspořádat stylový čaj o páté. Slavit budeme také MDŽ prostřednictvím receptů od významných žen české gastronomie – řeznice Zity Švihelové, odbornice na výživu Karolíny Fourové, cukrářky Šárky Divácké, členky juniorského Národního týmu kuchařů Hanky Budkové a vítězky soutěže MasterChef Česko 2021 Besky. Důležitým tématem bude také hospodárné vaření a skromné jídlo, jemuž jsme dokonce věnovali novou rubriku. Doufáme, že vás snadno přesvědčí, že skromné neznamená chudé a i s minimem prostředků se dá připravit výživné, zábavné a hlavně chuťově výborné jídlo. Věříme, že na stránkách březnového Apetitu najdete spoustu nových nápadů. Apetit, napsáno s chutí.