Nová registrace Zapomenuté heslo

Velmi snadné
< 60 min
5,0 (6x)
7. 3. 2023
Losos s limetou, pistáciemi a zelenou zeleninou
Olive Magazine/Immediate Media
Losos s limetou, pistáciemi a zelenou zeleninou
Olive Magazine/Immediate Media


Velmi snadné
< 60 min
5,0 (6x)

Grilovaný losos nás jen tak neomrzí, jeho maso je šťavnaté a doslova se rozsýpá. K dokonalosti mu v pohodě stačí sůl a pepř. Stále však vymýšlíme nové variace příloh, kterými ho doprovodit. Zelená zelenina a salsa z koriandru, petrželky a pistácií je trefou do černého!


Nezhasínat obrazovku

Suroviny

Porce

6

Nezhasínat obrazovku

Suroviny

Porce

6

Na zeleninu

Zkopírovat neoznačené suroviny ze seznamu

Chybí vám suroviny?

Další recepty níže

Nutriční hodnoty

Na 1 porci

  • Energie 430 kcal
  • Bílkoviny 29.83 g
  • Sacharidy 11.33 g
  • Tuky 27 g
Ukázat všechny hodnoty Skrýt

Postup přípravy

Autor: Redakce, z vydání Apetit 2022/3

Přidat hodnocení

Jak se vám recept líbil?

Prosím doplňte hodnocení!

Děkujeme!

Vaše hodnocení bude zanedlouho publikováno.

Sdílejte recept s přáteli:

Hodnocení

5,0/5

Hodnocení receptu

5,0/5
(6 hlasů)
5
4
3
2
1

Sdílet

Časopis

Recept je z vydání:

Apetit 2022/3

Březnový Apetit vychází už 17. 2. a přináší do našich kuchyní tolik potřebný závan jara. Pusťte si s novým Apetitem do kuchyně všechny barvy duhy, vrhněte se s námi do experimentů s vodním kefírem a dalšími fermentovanými lahůdkami nebo díky našim fazolovým receptům konečně zařaďte do jídelníčku více luštěnin. Prospějete tak svému zdraví a ještě si neskutečně pochutnáte. Pro inspiraci jsme si tentokrát odskočili k našim východním sousedům na Slovensko – vyzkoušejte brynzové pirohy, krémový demikát, kološvárské zelí a další poklady slovenské kuchyně. A pokud je vám bližší západní kuchyně, můžete s námi uspořádat stylový čaj o páté. Slavit budeme také MDŽ prostřednictvím receptů od významných žen české gastronomie – řeznice Zity Švihelové, odbornice na výživu Karolíny Fourové, cukrářky Šárky Divácké, členky juniorského Národního týmu kuchařů Hanky Budkové a vítězky soutěže MasterChef Česko 2021 Besky. Důležitým tématem bude také hospodárné vaření a skromné jídlo, jemuž jsme dokonce věnovali novou rubriku. Doufáme, že vás snadno přesvědčí, že skromné neznamená chudé a i s minimem prostředků se dá připravit výživné, zábavné a hlavně chuťově výborné jídlo. Věříme, že na stránkách březnového Apetitu najdete spoustu nových nápadů. Apetit, napsáno s chutí.

Související články

Rebel Wilson

Jídelníček Rebel Wilson: Jak australská komička zhubla skoro 40 kilogramů?

Občanským jménem Melanie Elizabeth Bownds se v Hollywoodu proslavila vedlejšími rolemi, které díky jejímu vrozenému komickému talentu a nepřehlédnutelné vizáži často zastiňují ty hlavní. Ostatně její vzhled se stal častým předmětem diskuzí, neboť tahle australská rodačka během roku 2020 zhubla několik desítek kilo. Jak se jí to podařilo?