Nová registrace Zapomenuté heslo

Snadné
> 60 min
5,0 (4x)
15. 1. 2023
Losos v bylinkové krustě s krevetovým máslem
Olive Magazine/Immediate Media
Losos v bylinkové krustě s krevetovým máslem
Olive Magazine/Immediate Media


Snadné
> 60 min
5,0 (4x)

Lososový filet pečený vcelku působí vskutku luxusně. A co teprve, když přidáte ještě křupavou krustu z čerstvých bylinek a aromatické krevetové máslo – sváteční oběd jako ze žurnálu. 


Nezhasínat obrazovku

Suroviny

Porce

8

Nezhasínat obrazovku

Suroviny

Porce

8

Na bylinkovou krustu

Zkopírovat neoznačené suroviny ze seznamu

Chybí vám suroviny?

Další recepty níže

Nutriční hodnoty

Na 1 porci

  • Energie 763.38 kcal
  • Bílkoviny 47.5 g
  • Sacharidy 38.5 g
  • Tuky 43.63 g
Ukázat všechny hodnoty Skrýt

Postup přípravy

Autor: Redakce, z vydání Apetit 2022/1

Přidat hodnocení

Jak se vám recept líbil?

Prosím doplňte hodnocení!

Děkujeme!

Vaše hodnocení bude zanedlouho publikováno.

Sdílejte recept s přáteli:

Hodnocení

5,0/5

Hodnocení receptu

5,0/5
(4 hlasy)
5
4
3
2
1

Sdílet

Časopis

Recept je z vydání:

Apetit 2022/1

Oslavte s Apetitem, který vychází už 16. 12., závěr roku a vkročte do toho nového s chutí a optimismem. Silvestr bez chlebíčků s nejlepšími pomazánkami na světě? Ani náhodou! Máme pro vás hned sedm receptů a k tomu i jeden na domácí veku. A pokud přece jenom toužíte po větším luxusu, připravte si krevetový koktejl, rozpečený sýr nebo slavnostní novoroční pečínku. Jestli prahnete spíše po exotice, máme pro vás recepty na božské suši. Nechybí ani dechberoucí sladká tečka v podobě hravých pohárů a světových dezertů. Zajímá vás, jaký bude gastronomický rok 2022? Nové trendy jsme probrali s šéfkuchaři a výsledkem jsou recepty, které budete chtít do jednoho ochutnat. V lednovém Apetitu najdete také praktický kalendář zeleniny a ovoce a přehledný rejstřík všech receptů roku 2021. Apetit, napsáno s chutí.

Související články

Procestujte celý svět za jediný večer a ochutnejte tapas menu a koktejly ze všech kontinentů v centru Prahy

Jste milovníci nejen jídla, ale i cestování? A nejraději byste procestovali a ochutnali celý svět? A co když vám řekneme, že nebudete potřebovat pasy ani víza, a dokonce ani nemusíte balit kufry, ale stejně můžete vyrazit na cestu kolem světa? Stačí navštívit The Monkey Bar a vybrat si cokoli z nového menu. Ručíme za to, že vám každé jídlo nabídne jedinečný pohled na světové gastronomické trendy. Pozvěte přátelé a vychutnejte si tuhle vzrušující cestu plnou překvapení v centru Prahy. Nebudete litovat.