Nová registrace Zapomenuté heslo

Velmi snadné
> 60 min
5,0 (5x)
7. 10. 2022
Mexické pomalu pečené vepřové maso se zelenou salsou
Olive Magazine/Immediate Media
Mexické pomalu pečené vepřové maso se zelenou salsou
Olive Magazine/Immediate Media


Velmi snadné
> 60 min
5,0 (5x)

Máte-li rádi tacos, je na čase naučit se připravovat carnitas. Mexické pomalu pečené vepřové se většinou připravuje v tuku, my jsme zvolili odlehčenou verzi.


Nezhasínat obrazovku

Suroviny

Porce

10

Nezhasínat obrazovku

Suroviny

Porce

10

Na salsu

K podávání

Zkopírovat neoznačené suroviny ze seznamu

Chybí vám suroviny?

Další recepty níže

Nutriční hodnoty

Na 1 porci

  • Energie 487.3 kcal
  • Bílkoviny 41.4 g
  • Sacharidy 24.6 g
  • Tuky 26.9 g
Ukázat všechny hodnoty Skrýt

Postup přípravy

Autor: Redakce, z vydání Apetit 2021/9

Přidat hodnocení

Jak se vám recept líbil?

Prosím doplňte hodnocení!

Děkujeme!

Vaše hodnocení bude zanedlouho publikováno.

Sdílejte recept s přáteli:

Hodnocení

5,0/5

Hodnocení receptu

5,0/5
(5 hlasů)
5
4
3
2
1

Sdílet

Recept je součástí kolekce

Časopis

Recept je z vydání:

Apetit 2021/9

Zářijový Apetit je tu a s ním i poctivá porce čerstvé inspirace pro to nejlahodnější babí léto! V novém čísle vám naservírujeme večeře, které následně snadno přetransformujete v ty nejlepší svačiny do školy, do práce či na výlet. A protože svačinových nápadů není nikdy dost, přidáme ještě nášup v podobě velkého svačinového manuálu. Vezměte start nového školního roku jako příležitost naučit se něco nového – naložte kimči, připravte vlastní směs koření, vařte z pravých i nepravých obilovin, či osvěžte klasické recepty svěžími nápady. Následně si s námi můžete osladit září opojnými fíky či dezerty plnými právě dozrávajícího ovoce. Společně se také vydáme na cestu časem a uvaříme si oblíbená jídla českých hvězd stříbrného plátna 30. let. Nahlédneme do krásné kuchařky Mamachef a popovídáme si s antropoložkou jídla doktorkou Evou Ferrarovou. Zářijové číslo Apetitu je v prodeji od 12. 8. Apetit, napsáno s chutí.