Přihlášení do mého Apetitu


Přihlášení


Nová registrace Zapomenuté heslo

Nepečené řezy Princezna

Nepečený dort Princezna
ZDROJ: Moje Gotowanie
sdílet:

Nepečené řezy Princezna

4/5 Počet hodnocení: 28
Do 30 minut Velmi snadné Pro 8 osob

Nutriční hodnoty (celý recept)

Energie 3600 kcal
Bílkoviny 48 g
Sacharidy 320 g
Tuky 240 g
Vláknina 16 g
Uvedené kalorické hodnoty pokrmů jsou pouze orientační a vychází z průměrných hodnot jednotlivých surovin.

Nepečené řezy Princezna je nesmírně jednoduchý a lahodný. Máslové sušenky stačí střídavě vrstvit s jemným krémem ze šlehačky a mascarpone. Šmrnc dezertu dodá nakyslá malinová marmeláda. Vršek stačí posypat strouhaným kokosem a dezert je hotov.

Suroviny

sušenky 36 ks
BeBe sušenky, množství upravte podle potřeby
malinový džem 100 g

Postup

1

Bílou čokoládu nastrouhejte na jemném struhadle.

2

Vychlazenou smetanu vyšlehejte dotuha. Ke konci přidejte moučkový cukr.

3

Do šlehačky vmíchejte mascarpone a nastrouhanou bílou čokoládu. Vše promíchejte na nízkou rychlost.

4

Formu o rozměrech 20 × 20 cm vyložte pečicím papírem.

5

První vrstvu sušenek položte naplocho na dno plechu. Naneste na ni ½ krému a rovnoměrně rozetřete. Opět poklaďte sušenkami a tentokrát je potřete malinovým džemem. Poklaďte třetí vrstvou sušenek a potřete druhou polovinou krému.

6

Vršek posypte strouhaným kokosem, poté dejte řezy alespoň na 2 hodiny do lednice. 

NĚCO NAVÍC
Kokos můžete před použitím lehce nasucho opražit na pánvi, aby se rozvoněl.

Recept a fotografie převzaty z Moje Gotowanie.

Apetit magazín

Šťavnaté a křehké: Jak na pomalu pečené hovězí maso
  • Tipy a triky

Šťavnaté a křehké: Jak na pomalu pečené hovězí maso

Nízká teplota, hluboký pekáč se spoustou šťávy nebo vína a dostatek času. Tahle trojkombinace je zárukou úspěchu. Jaké hovězí se do pekáče hodí nejvíce a jak ho nejlépe připravit? Tyto vypečené tipy a triky se dozvíte v článku. Kromě toho...
AD
V Karlových Varech si užijete nejen lázně, ale i gastro
  • Tipy na víkend

V Karlových Varech si užijete nejen lázně, ale i gastro

Staňte se hostem Hotelu Thermal v Karlových Varech a ponořte se do kulinářského ráje, kde se spojuje to nejlepší z tradiční české kuchyně s lahůdkami mezinárodní gastronomie. Objevte místní kulinářské tajemství v hotelové restauraci s...
Líná kuchařka: Jak se dobře najíst bez dlouhého vaření

Líná kuchařka: Jak se dobře najíst bez dlouhého vaření

Edice Apetit se rozrůstá o další novinku. Línou kuchařku jsme ušili na míru všem, kteří rádi dobře jedí, ale nemají čas nebo chuť trávit v kuchyni dlouhé hodiny. Kniha je plná receptů, které pravděpodobně znáte. My jsme je ale zjednodušili...

Obchod Apetit

Dostupný
399 Kč
239 Kč
Dostupný
399 Kč
239 Kč
Dostupný
399 Kč
239 Kč
Dostupný
399 Kč
239 Kč
Dostupný
399 Kč
239 Kč
Dostupný
399 Kč
239 Kč
Dostupný
399 Kč
239 Kč
Dostupný
399 Kč
239 Kč
Dostupný
399 Kč
239 Kč
Dostupný
399 Kč
239 Kč
Dostupný
399 Kč
239 Kč
Dostupný
399 Kč
239 Kč