Co propůjčuje nepečenému jahodovému cheesecaku nebeskou nadýchanost a nečekanou svěžest? Šlehačka a bílý jogurt od Bohemilk Opočno! Tenhle jednoduchý dortík s křupavým sušenkovým korpusem a záplavou jahod budete chtít jíst celé léto.
Videorecept
Suroviny
Porce
20
Suroviny
Porce
20
Na korpus
Na jahodovou redukci
Na náplň a dokončení
Zkopírovat neoznačené suroviny ze seznamu Zkopírováno
Chybí vám suroviny?
Další recepty nížeNutriční hodnoty
Na 1 porci
- Energie 446.1 kcal
- Bílkoviny 43.25 g
- Sacharidy 22.95 g
- Tuky 19.55 g
Postup přípravy
-
Zdroj: BOHEMILK OPOČNO
Autor: Redakce, z vydání Apetit Nepečený jahodový cheesecake