Nová registrace Zapomenuté heslo

Snadné
> 60 min
4,3 (28x)
20. 8. 2014
Obrácený banánový koláč
Apetit
Obrácený banánový koláč
Apetit


Snadné
> 60 min
4,3 (28x)

Mezi klasickými francouzskými sladkostmi má čestné místo obrácený koláč tarte Tatin. Zkuste stejně jako my nahradit původní jablka banány – je to vynikající!

Převracení koláče se vám možná bude zdát jako zbytečná práce, ale patří to k věci a dezert pak zajímavě vypadá. Množství banánů záleží na velikosti: použijte jich tolik, aby bylo dno ,neprodyšně‘ vystláno. Když použijete hotové lístkové těsto, výrazně zkrátíte dobu přípravy a koláč se stane přímo dětsky snadným.


Nezhasínat obrazovku

Suroviny

4

Nezhasínat obrazovku

Suroviny

4

K podávání

Zkopírovat neoznačené suroviny ze seznamu

Chybí vám suroviny?

Další recepty níže

Nutriční hodnoty

Na 1 porci

  • Energie 577.25 kcal
  • Bílkoviny 5 g
  • Sacharidy 78.75 g
  • Tuky 27.25 g
Ukázat všechny hodnoty Skrýt

Postup přípravy

Autor: Redakce Apetit , z vydání Apetit 2006/5

Přidat hodnocení

Jak se vám recept líbil?

Prosím doplňte hodnocení!

Děkujeme!

Vaše hodnocení bude zanedlouho publikováno.

Sdílejte recept s přáteli:

Hodnocení

4,3/5

Hodnocení receptu

4,3/5
(28 hlasů)
5
4
3
2
1

Sdílet

Recept je součástí kolekce

Časopis

Recept je z vydání:

Apetit 2006/5

Květen 2006