Nová registrace Zapomenuté heslo

Velmi snadné
< 75 min
4,6 (107x)
13. 9. 2016
Obrácený jablečný koláč s karamelem
Apetit
Obrácený jablečný koláč s karamelem
Apetit


Velmi snadné
< 75 min
4,6 (107x)

Nejběžnější české ovoce chutná skvěle jen tak, ale taky se báječně hodí na pečení. Chuť jablíček se zjemní a jejich vůně rozvine. Přimyslete si navíc karamel a dezert snů je na světě! Obrácený jablečný koláč s karamelem překvapí svým neobvyklým postupem i naprosto nepopsatelnou chutí.


Nezhasínat obrazovku

Suroviny

Nezhasínat obrazovku

Suroviny

Zkopírovat neoznačené suroviny ze seznamu

Chybí vám suroviny?

Další recepty níže

Nutriční hodnoty

Na recept

  • Energie 5046 kcal
  • Bílkoviny 85 g
  • Sacharidy 606 g
  • Tuky 240 g
Ukázat všechny hodnoty Skrýt

Postup přípravy

Autor: redakce Apetitu, z vydání Apetit 2015/9

Přidat hodnocení

Jak se vám recept líbil?

Prosím doplňte hodnocení!

Děkujeme!

Vaše hodnocení bude zanedlouho publikováno.

Sdílejte recept s přáteli:

Hodnocení

4,6/5

Hodnocení receptu

4,6/5
(107 hlasů)
5
4
3
2
1

Sdílet

Recept je součástí kolekce

Časopis

Recept je z vydání:

Apetit 2015/9

Pečte s námi pro radost! Máme pro vás ty nejlepší recepty babího léta, které se vám vždycky povedou. Božské moučníky z obyčejných jablek i ostružinové dezerty.Blogerka Markéta Pavleje alias Kitchenette do zářijového Apetitu připravila recepty na snídaně, které si oblíbíte vy i vaše děti.Vyrazili jsme do našich oblíbených bister, jejichž výborné domácí kuchyně se nemůžeme nabažit, a z jejich majitelů jsme vymámili recepty na svá zamilovaná jídla.Víte, jak vykouzlíte domácí pohodu? Upečte si čerstvé pečivo. K snídani, k svačině, večeři nebo jen tak pro radost. 

Související články

Giovanni Marco Carandino

Giovanni Marco Carandino, šéfcukrář z CottoCrudo: Jablko není fádní, dobrý cukrář musí umět vyzdvihnout jakoukoli surovinu

Giovanni Marco Carandino z pražské restaurace CottoCrudo (Four Seasons), je rodák ze sicilského Palerma. Osm let pracoval v hotelu Four Seasons ve Florencii, kde vedl cukrářský tým v michelinské restauraci Il Palagio. Gianmarco, jak mu celý hotel říká, původně začínal ve slané kuchyni. Nyní pro CottoCrudo připravil podzimní dezerty, v nichž hlavní roli hraje jablko.