Ořechovka – náš oblíbený redakční recept na svatojánský ořechový likér, ten jediný a pravý! Na nezralé zelené ořechy se podle tradice vydejte 24. června, kdy mají Janové svátek, jen tak bude mít ořechovka to pravé kouzlo. Ořechový likér nesmí ve vašem domácím baru chybět. K přípravě je třeba hlavně trochu trpělivosti.
Suroviny
Asi na 1 litr
Suroviny
Asi na 1 litr
Zkopírovat neoznačené suroviny ze seznamu Zkopírováno
Chybí vám suroviny?
Další recepty nížeNutriční hodnoty
Na recept
- Energie 22089 kcal
- Bílkoviny 402 g
- Sacharidy 1027 g
- Tuky 1563 g
Postup přípravy
Autor: Redakce Apetit , z vydání Apetit 2014/6
Přidat hodnocení
Hodnocení
4,3/5Vytisknout
Sdílet

Recept je z vydání:
Apetit 2014/6
Dezerty z jahodSbaleno na piknikMasové kuličkyFotbalové bistroOběd pro dva