Nová registrace Zapomenuté heslo

Velmi snadné
< 10 min
0,0 (0x)
12. 10. 2016
Ostré hovézí s bylinným kuskusem


Velmi snadné
< 10 min
0,0 (0x)

Chermoula se s oblibou používá v marocké kuchyni k ochucení grilovaného masa a ryb. 


Nezhasínat obrazovku

Suroviny

4

Nezhasínat obrazovku

Suroviny

4

Na kořenící směs chermoula

K podávání

Zkopírovat neoznačené suroviny ze seznamu

Chybí vám suroviny?

Další recepty níže

Nutriční hodnoty

Na 1 porci

  • Energie 636.5 kcal
  • Bílkoviny 30.25 g
  • Sacharidy 2.5 g
  • Tuky 52.75 g
Ukázat všechny hodnoty Skrýt

Postup přípravy

Autor: Redakce Apetit , z vydání Apetit 2009/5

Přidat hodnocení

Jak se vám recept líbil?

Prosím doplňte hodnocení!

Děkujeme!

Vaše hodnocení bude zanedlouho publikováno.

Sdílejte recept s přáteli:

Hodnocení

0,0/5

Hodnocení receptu

0,0/5
(0 hlasů)
5
4
3
2
1

Sdílet

Recept je součástí kolekce

Časopis

Recept je z vydání:

Apetit 2009/5

Související články

Jen pro otrlé. 5 nejpálivějších jídel světa

Máte v oblibě mírně kořeněná jídla? Nebo patříte mezi drsňáky, kteří si už neumí své denní menu bez porce pálivé omáčky ani představit? Ať už je to jakkoli, těmto pekelně pikantním specialitám se (možná) budete chtít oklikou vyhnout. Podívejte se s námi na pětici nejpálivějších asijských jídel na světě, které vás rozhodně nenechají chladnými.