0

Přihlášení do mého Apetitu


Přihlášení


Nová registrace Zapomenuté heslo

Středomořský salát s grilovanou zeleninou

Středomořský salát s grilovanou zeleninou

Zatím nehodnoceno
Do 30 minut Velmi snadné 4

Nutriční hodnoty (celý recept)

Energie 123 kcal
Bílkoviny 6 g
Sacharidy 19 g
Tuky 0 g
Vláknina 9 g
Uvedené kalorické hodnoty pokrmů jsou pouze orientační a vychází z průměrných hodnot jednotlivých surovin.

Bez fety je zeleninový salát skvělou přílohou ke grilovanému masu.

Suroviny

lilek 1 ks
cuketa 2 ks
menší
fazolky zelené 150 g
celé
baby špenát
sýr feta plátky
sůl mořská
pepř
čerstvě mletý
olivový olej
citronová štáva
podle chuti

1 Lilek nakrájejte na plátky silné asi 1 cm osolte a nechte 30 minut vypotit. Opláchněte a osušte. Pak je spolu s plátky cuket a zelenými fazolkami potřete olivovým olejem, osolte a opepřete. Grilujte je 2–3 minuty po každé straně a pak promíchejte s baby špenátem, plátky fety, olivovým olejem a citronovou šťávou.

Apetit magazín

STORY
Jak udržet jídlo (i kuchyni) v suchu a čistu?

Jak udržet jídlo (i kuchyni) v suchu a čistu?

Kuchyně je jádro domácnosti. Nejenže v ní vznikají veškeré dobroty pro vaše nejmilejší, ale také v ní trávíte poměrně dost času. Aby byl efektivní a veškerá příprava jídla šla doslova od ruky, je potřeba mít ty správné kousky. ...
Jak připravit nejdokonalejší rýžový nákyp
  • Tipy a triky

Jak připravit nejdokonalejší rýžový nákyp

Pomůžeme vám zahnat vzpomínku na nepopulární nákyp ze školní jídelny. Rýžový nákyp podle našeho návodu je krásně vláčný a nadýchaný. Zkrátka takový, že ho klidně můžete servírovat jako dezert, když přijde návštěva. ...

Obchod Apetit