Přihlášení do mého Apetitu


Přihlášení


Nová registrace Zapomenuté heslo
Středomořský salát s grilovanou zeleninou

Středomořský salát s grilovanou zeleninou

Zatím nehodnoceno
Do 30 minut Velmi snadné 4

Nutriční hodnoty (celý recept)

Energie 123 kcal
Bílkoviny 6 g
Sacharidy 19 g
Tuky 0 g
Vláknina 9 g
Uvedené kalorické hodnoty pokrmů jsou pouze orientační a vychází z průměrných hodnot jednotlivých surovin.

Bez fety je zeleninový salát skvělou přílohou ke grilovanému masu.

Suroviny

lilek 1 ks
menší
fazolky zelené 150 g
celé
sýr feta plátky
sůl mořská
pepř
čerstvě mletý
olivový olej

Postup

1

Lilek nakrájejte na plátky silné asi 1 cm osolte a nechte 30 minut vypotit. Opláchněte a osušte. Pak je spolu s plátky cuket a zelenými fazolkami potřete olivovým olejem, osolte a opepřete. Grilujte je 2-3 minuty po každé straně a pak promíchejte s baby špenátem, plátky fety, olivovým olejem a citronovou šťávou.

Tento recept najdete v magazínu Apetit 2009/5 spolu s mnoha dalšími recepty

Autor: redakce Apetitu

Apetit 2009/5

Apetit magazín