Nová registrace Zapomenuté heslo

Velmi snadné
< 30 min
4,6 (5x)
27. 2. 2017
kure ze senegalu
Apetitonline.cz
Ostré kuře ze Senegalu
Apetitonline.cz


Velmi snadné
< 30 min
4,6 (5x)

Kuře na yasse je patrně nejznámější senegalské jídlo. Jméno dostalo podle způsobu přípravy na velikánském množství cibule, která však dušením zesládne. Kombinace chutí je velmi zajímavá, jídlo je zároveň jemné i ostré.


Nezhasínat obrazovku

Suroviny

4

Nezhasínat obrazovku

Suroviny

4

Zkopírovat neoznačené suroviny ze seznamu

Chybí vám suroviny?

Další recepty níže

Nutriční hodnoty

Na 1 porci

  • Energie 1340.75 kcal
  • Bílkoviny 27 g
  • Sacharidy 231.5 g
  • Tuky 27.5 g
Ukázat všechny hodnoty Skrýt

Postup přípravy

Autor: Redakce Apetit , z vydání Apetit 2004/10

Přidat hodnocení

Jak se vám recept líbil?

Prosím doplňte hodnocení!

Děkujeme!

Vaše hodnocení bude zanedlouho publikováno.

Sdílejte recept s přáteli:

Hodnocení

4,6/5

Hodnocení receptu

4,6/5
(5 hlasů)
5
4
3
2
1

Sdílet

Časopis

Recept je z vydání:

Apetit 2004/10

2004/10

Související články

Jak správně pracovat s chilli papričkami?

Každý z vás už jistě někdy zažil nežádoucí pálivost v oblasti rukou nebo dokonce očí při práci s chilli papričkami. Dá se však nepříjemnému pálení zamezit nebo dokonce předcházet? Podívejte se na naše tipy a nechte vyniknout pálivost chilli tam, kde je to žádoucí – ve vašem oblíbeném pokrmu. Poradíme vám také, jak zachránit příliš ostré jídlo nebo jak uhasit žár v ústech způsobený pálivostí chilli.