Ovesná kaše s jablkem a skořicí

Ovesná kaše s jablkem a skořicí

Hodnocení receptu
Zatím nehodnoceno
Do 10 minut Snadné

Suroviny

ovesné vločky 70 g
jablka 1 ks
skořice
kustovnice
sušené švestky
melasa
nebo med
lněné semínko
hřebíček
kokos

1. Ovesné vločky nevaříme, postačí je jen namočit. Zalít trochou vroucí vodou, případně i vlažnou, po absorbování veškeré tekutiny změknou na skus. S vodou šetříme, pamatujme, že cokoli slijeme stranou, obsahuje minerální látky.

2. Přisypeme skořici, přidáme goju (kustovnice čínská), sušené ovoce, melasu nebo med, pár lněných semínek (hřebíček může být), trochu kokosu. Promícháme a teplé podáváme.

 

 

Autor: mo-nika

Apetit magazín

Jak skladovat banány? V lednici rozhodně ne
  • Tipy a triky

Jak skladovat banány? V lednici rozhodně ne

Nakoupíte zásobu nádherných žlutých banánů a za dva dny už se vám do nich nechce, protože jsou flekaté? Nebo na ně zapomenete a brzy zčernají? Poradíme vám, jak skladovat banány, aby vydržely co nejdéle ve formě. ...

Obchod Apetit