Nová registrace Zapomenuté heslo

Snadné
< 10 min
0,0 (0x)
23. 12. 2014
Ovesná kaše s jablkem a skořicí
Ovesná kaše s jablkem a skořicí


Snadné
< 10 min
0,0 (0x)

1. Ovesné vločky nevaříme, postačí je jen namočit. Zalít trochou vroucí vodou, případně i vlažnou, po absorbování veškeré tekutiny změknou na skus. S vodou šetříme, pamatujme, že cokoli slijeme stranou, obsahuje minerální látky.

2. Přisypeme skořici, přidáme goju (kustovnice čínská), sušené ovoce, melasu nebo med, pár lněných semínek (hřebíček může být), trochu kokosu. Promícháme a teplé podáváme.

 

 


Nezhasínat obrazovku

Suroviny

Porce

2

Nezhasínat obrazovku

Suroviny

Porce

2

Zkopírovat neoznačené suroviny ze seznamu

Chybí vám suroviny?

Další recepty níže

Nutriční hodnoty

Na 1 porci

  • Energie 163.5 kcal
  • Bílkoviny 4.5 g
  • Sacharidy 30.5 g
  • Tuky 2.5 g
Ukázat všechny hodnoty Skrýt