Nová registrace Zapomenuté heslo

Snadné
> 60 min
4,1 (41x)
30. 10. 2018
Tartaletky
Apetit
Tartaletky
Apetit


Snadné
> 60 min
4,1 (41x)

Cukrářka Petra Stahlová vás tentokrát ve škole francouzské cukrařiny naučí připravit křehké těsto a vykouzlit z něj tartaletky jak z pařížské patisserie! Jsou lahodné, efektní a navíc neskutečně variabilní, můžete je plnit nejen krémem, ale třeba i mandlovým frangipane nebo čistě ovocem.


Nezhasínat obrazovku

Suroviny

Na 4–6 malých tartaletek nebo 1 velkou

Nezhasínat obrazovku

Suroviny

Na 4–6 malých tartaletek nebo 1 velkou

Na křehké těsto pâte sucrée

Ostružinové tartaletky - na krém diplomat

Ostružinové tartaletky – na dokončení

Jablečná tartaletka - na náplň

Jablečná tartaletka – na dokončení

Zkopírovat neoznačené suroviny ze seznamu

Chybí vám suroviny?

Další recepty níže

Nutriční hodnoty

Na recept

  • Energie 2931 kcal
  • Bílkoviny 50 g
  • Sacharidy 298 g
  • Tuky 155 g
Ukázat všechny hodnoty Skrýt

Postup přípravy

Autor: redakce Apetitu, z vydání Apetit 2017/10

Přidat hodnocení

Jak se vám recept líbil?

Prosím doplňte hodnocení!

Děkujeme!

Vaše hodnocení bude zanedlouho publikováno.

Sdílejte recept s přáteli:

Hodnocení

4,1/5

Hodnocení receptu

4,1/5
(41 hlasů)
5
4
3
2
1

Sdílet

Doporučujeme recept s videem

Makronky

Recept je součástí kolekce

Časopis

Recept je z vydání:

Apetit 2017/10

Říjnové plískanice si na nás nepřijdou! Nový Apetit vás příjemně naladí na podzimní notu. Nechte se pobláznit dánským životním stylem hygge, naučte se připravit ty nejšťavnatější a nejkřupavější řízky na světě, vařit bez lepku podle Martiny Alinče Dvořákové či proměnit fastfood v poctivé, domácí a především zdravé jídlo. Aktuální vydání přináší i nový pohled na oblíbenou stálici české kuchyně – brambory. Zkrátka ovšem nepřijdou ani milovníci sladkého, protože nechybí ani recepty na vskutku hříšné podzimní dezerty plné čokolády, ořechů a karamelu, které zaženou každý splín, či další díl naší Cukrárny, ve které vás Petra Stahlová naučí neodolatelné tartaletky. Apetit, napsáno s chutí.

Související články