Nová registrace Zapomenuté heslo

Velmi snadné
< 30 min
5,0 (4x)
4. 1. 2021
Panna cotta z mléčné kávy s espresso sirupem
Apetit
Panna cotta z mléčné kávy s espresso sirupem
Apetit


Velmi snadné
< 30 min
5,0 (4x)

V Itálii umí žít. I jíst! Jejich dezerty nejsou komplikované, ale vždy stojí na prvotřídních surovinách.


Nezhasínat obrazovku

Suroviny

Pro 4 osoby

Nezhasínat obrazovku

Suroviny

Pro 4 osoby

Na espresso sirup

Zkopírovat neoznačené suroviny ze seznamu

Chybí vám suroviny?

Další recepty níže

Nutriční hodnoty

Na recept

  • Energie 3052 kcal
  • Bílkoviny 335 g
  • Sacharidy 197 g
  • Tuky 101 g
Ukázat všechny hodnoty Skrýt

Postup přípravy

Autor: redakce Apetitu, z vydání Apetit 2020/8

Přidat hodnocení

Jak se vám recept líbil?

Prosím doplňte hodnocení!

Děkujeme!

Vaše hodnocení bude zanedlouho publikováno.

Sdílejte recept s přáteli:

Hodnocení

5,0/5

Hodnocení receptu

5,0/5
(4 hlasy)
5
4
3
2
1

Sdílet

Recept je součástí kolekce

Časopis

Recept je z vydání:

Apetit 2020/8

Vydejte se se srpnovým Apetitem, který vychází 15. 7., na sluncem zalitou gastronomickou cestu po starém kontinentě! Chvilku můžete strávit v Itálii a dosyta si vychutnat tamní nepřekonatelné sýry, těstoviny či dezerty, poté se přenést na pláž a dopřát si všechny dary moře a nakonec objevit neopakovatelné kouzlo francouzského Bordeaux. Klidně ale můžete zůstat i v našich luzích a hájích a naplno si užít prázdninovou úrodu nebo se naučit několik úprav králíka. Inspirovat se můžete i venkovní kuchyní s otevřeným ohništěm nebo novou kuchařkou „Mami, dáš dobrotu“ plnou bezlepkových vegetariánských receptů pro celou rodinu. Apetit, napsáno s chutí. Srpnový Apetit si můžete objednat do schránky. Poštovné je ZDARMA! 

Související články

Panna cotta

Jak připravit dezert jménem panna cotta?

Panna cotta neboli svařená smetana je prostě božská a osvěžující záležitost. Příprava podle základního receptu je jednoduchá, jediný problém je vydržet, než zatuhne!