Čatní je skvělé k masu, sýrům, do sendvičů... Tato směs oživí i naprosto nezajímavé jídlo, nebo zajímavé ještě povýší na luxusní kulinářský zážitek. Receptů existují tisíce, suroviny vybírejte podle úrody, vlastních chutí a myslete i na to, zda hotový výrobek opravdu využijete. My jsme tentokrát zavařili papriky s malými okurkami nakládačkami a byla to opravdu skvělá volba.
Suroviny
Na cca 3 skleničky po 350 ml
Suroviny
Na cca 3 skleničky po 350 ml
Zkopírovat neoznačené suroviny ze seznamu Zkopírováno
Chybí vám suroviny?
Další recepty nížeNutriční hodnoty
Na recept
- Energie 2460 kcal
- Bílkoviny 12 g
- Sacharidy 574 g
- Tuky 7 g
Postup přípravy
Autor: Redakce, z vydání Apetit 2022/8
Přidat hodnocení
Hodnocení
4,8/5Vytisknout
Sdílet

Recept je z vydání:
Apetit 2022/8
Na co se můžete těšit v srpnovém čísle Apetitu plném žhavých letních receptů? Připravili jsme pro vás rychlé prázdninové večeře, pětici osvěžujících receptů, které vás během vlny veder zaručeně ochladí, a dechberoucí zmrzlinové dezerty. A protože je sezona grilování v plném proudu, máme pro vás i jídla z grilu, která můžete jíst od rána do večera. Společně se také vypravíme na gurmánský výlet do Středomoří a od kuchaře Chateau Trnová, Jana Sommera, se krok za krokem naučíme upéct luxusní plněný králičí hřbet. Pokud si stejně jako my neumíte představit prázdniny bez rtů modrých od borůvek, potěší vás sladké borůvkové recepty. Barevnou letní úrodu zavaříme, naložíme, zamrazíme či usušíme na zimu. Srpnový Apetit je v prodeji od 14. 7. 2022. Apetit, napsáno s chutí.