< 30 min
4,0
Kuře na kari
< 45 min
4,4
Rajčatovo-cizrnové kari
< 45 min
4,1
Červenočočkový dhal s cizrnou
< 50 min
4,6
Květákové kari s kokosovým mlékem
< 45 min
3,8
Polévka z červené čočky
< 30 min
4,1
Kokosová korma s kuřecím masem
< 60 min
3,9
Snadné máslové kari kuře
< 60 min
3,8
Butter chicken
< 90 min
4,2
Vepřové vindaloo
> 60 min
4,2
Tikka masála
< 120 min
3,9
Cibulovo-jablečné čatní
< 45 min
4,6
Kuřecí kebab z pánve
< 60 min
4,3
Pražená cizrna z trouby
> 120 min
4,2
Biryani
< 45 min
3,7
Tofu kari
< 60 min
4,4
Indická květáková polévka s panýrem
< 45 min
4,4
Čočková polévka s kari
< 10 min
4,3
Mangové lasí
< 60 min
3,9
Indické kuřecí kari s česnekem a černým pepřem
< 90 min
4,4
Aloo gobi neboli květák a brambory
> 60 min
4,1
Dhál z červené čočky a pečeného květáku & čapátí
< 60 min
4,8
Kuřecí biryani
< 45 min
4,0
Indické květákové kari (žluté) s hráškem
< 75 min
4,4
Kuřecí madrás
Související články
- Mýty o grilování: Kterým „zaručeným“ radám je čas přestat věřit? Máme pro vás přehled těch nejčastějších omylů
- Znáte nejčastější mýty o grilování a grilech?
- Nečekaně silné účinky ovesných vloček, které mohou změnit vaše zdraví, energii i každodenní návyky rychleji, než myslíte
- 5 druhů ovoce, které Japonci jedí denně: Výsledkem je silná imunita, hladká pleť a energie
- Slavnostní menu začíná! Tatarák z červené řepy: Punčochář radí, jak na něj, aby byl jako pravý hovězí
- Chcete zaperlit u svátečního stolu? Jan Punčochář startuje video seriál s efektními recepty, které zvládne každý