Nová registrace Zapomenuté heslo

Snadné
< 45 min
3,3 (54x)
19. 12. 2023
Pařížské trubičky
Mirka van Gils Slavíková
Pařížské trubičky
Mirka van Gils Slavíková


Snadné
< 45 min
3,3 (54x)

Pařížské rohlíčky podle receptu Mirky van Gils Slavíkové patří mezi pracnější druhy cukroví, svou chutí vám ovšem vynahradí každou minutu, kterou jste jejich přípravě věnovali. Rafinované trubičky s pistáciemi plněné hříšným čokoládovým krémem zmizí z talíře s cukrovím mezi prvními.


Nezhasínat obrazovku

Suroviny

Porce

2

Nezhasínat obrazovku

Suroviny

Porce

2

Na krém

Zkopírovat neoznačené suroviny ze seznamu

Chybí vám suroviny?

Další recepty níže

Nutriční hodnoty

Na 1 porci

  • Energie 1015.5 kcal
  • Bílkoviny 18.5 g
  • Sacharidy 101 g
  • Tuky 58 g
Ukázat všechny hodnoty Skrýt

Postup přípravy

  1. Bojovali jste letos s pařížskými trubičkami podle Mirky van Gils? Chytili jsme šotka pod krkem 5 základních těst na vánoční cukroví, ze kterých vyrobíte tradiční i originální kousky

Autor: Redakce, z vydání Apetit 2023/12

Přidat hodnocení

Jak se vám recept líbil?

Prosím doplňte hodnocení!

Děkujeme!

Vaše hodnocení bude zanedlouho publikováno.

Sdílejte recept s přáteli:

Hodnocení

3,3/5

Hodnocení receptu

3,3/5
(54 hlasů)
5
4
3
2
1

Sdílet

Časopis

Recept je z vydání:

Apetit 2023/12

Prosincový Apetit, nejočekávanější vydání roku, vychází už 16. 11. Na jeho stránky jsme sepsali vše, co budete potřebovat k prožití těch nejkouzelnějších Vánoc. Z perníku upečeme stromeček, chaloupku i adventní kalendář. Máme pro vás spoustu tipů na dárky, včetně těch jedlých. Helena Fléglová vás například ve své Cukrářské akademii zasvětí do tajů čokolády a ukáže vám, jak na luxusní pralinky. Péct cukroví budeme hned dvakrát – nejdříve v duchu prvorepublikových tradic a elegance, podruhé pak s Mirkou van Gils Slavíkovou z její kuchařky Štědré a voňavé. Vyhneme se všem potenciálním zádrhelům a díky vánočkovému manuálu na stůl postavíme dokonalou vánočku. Stačí pár triků a štědrovečerní menu připravíme tak, aby chutnalo malým i velkým. Další sváteční dny můžete blízké pozvat na husí, vepřovou či dýňovou pečínku či na luxusní svíčkovou. Tu díky receptu krok za krokem zvládnete i v případě, že jste ji doteď odkládali. Nejen svátečními pokrmy je ovšem člověk v prosinci živ, a proto jsme sepsali i mnoho rychlých lahodných nápadů na obědy a večeře, které vás zasytí a zahřejí. Apetit, napsáno s chutí.