Kakaové ořechy jsme tentokrát naplnili krémem z pařížské šlehačky. Vzniklo naprosté souznění chutí, které mezi vánočním cukrovím nesmí chybět. Temná chuť čokolády s vlašskými ořechy skvěle ladí. Vyzkoušejte i vy toto hříšně dobré cukroví.
Suroviny
Na 50 ořechů
Suroviny
Na 50 ořechů
Na pařížský krém
Zkopírovat neoznačené suroviny ze seznamu Zkopírováno
Chybí vám suroviny?
Další recepty nížeNutriční hodnoty
Na recept
- Energie 8262 kcal
- Bílkoviny 83 g
- Sacharidy 595 g
- Tuky 603 g
Postup přípravy
Autor: Redakce Apetit , z vydání Apetit 2009/11
Přidat hodnocení
Hodnocení
4,2/5Vytisknout
Sdílet
Recept je součástí kolekce

Recept je z vydání: