Nová registrace Zapomenuté heslo

Snadné
> 60 min
4,2 (151x)
18. 7. 2014
Pařížské ořechy
Apetit
Pařížské ořechy
Apetit


Snadné
> 60 min
4,2 (151x)

Kakaové ořechy jsme tentokrát naplnili krémem z pařížské šlehačky. Vzniklo naprosté souznění chutí, které mezi vánočním cukrovím nesmí chybět. Temná chuť čokolády s vlašskými ořechy skvěle ladí. Vyzkoušejte i vy toto hříšně dobré cukroví.


Nezhasínat obrazovku

Suroviny

Na 50 ořechů

Nezhasínat obrazovku

Suroviny

Na 50 ořechů

Na pařížský krém

Zkopírovat neoznačené suroviny ze seznamu

Chybí vám suroviny?

Další recepty níže

Nutriční hodnoty

Na recept

  • Energie 8262 kcal
  • Bílkoviny 83 g
  • Sacharidy 595 g
  • Tuky 603 g
Ukázat všechny hodnoty Skrýt

Postup přípravy

Autor: Redakce Apetit , z vydání Apetit 2009/11

Přidat hodnocení

Jak se vám recept líbil?

Prosím doplňte hodnocení!

Děkujeme!

Vaše hodnocení bude zanedlouho publikováno.

Sdílejte recept s přáteli:

Hodnocení

4,2/5

Hodnocení receptu

4,2/5
(151 hlasů)
5
4
3
2
1

Sdílet

Recept je součástí kolekce

Časopis

Recept je z vydání:

Apetit 2009/11

Související články

Ořechy naslano: 4 ořechové delikatesy, kterým neodoláte

Konec roku se blíží. Zakrátko budeme čelit náporu stresu z pracovních uzávěrek nebo předvánočního shonu. Jak se s přemírou napětí vypořádat? Dejte si pořádnou porci vlašských ořechů. Tahle čtveřice ořechových dobrot vám pomůže doplnit živiny po nákupním maratonu, a navíc je skvělým pomocníkem při boji s pošramocenými nervy.