Nová registrace Zapomenuté heslo

Snadné
< 90 min
4,5 (558x)
17. 12. 2018
Šárčiny pařížské rohlíčky
Apetit
Šárčiny pařížské rohlíčky
Apetit


Snadné
< 90 min
4,5 (558x)

„Pařížské rohlíčky podle receptu od mé kamarádky peču každoročně. Pro jeho bezkonkurenční chuť i vzpomínky – na pařížských rohlíčkách (a masovém vývaru) jsem před pár lety prožila období po porodu,“ prozrazuje editorka Šárka Hamanová. I když jejich příprava zabere o trochu víc času než u jiného vánočního cukroví, zaručujeme vám luxusní výsledek.


Videorecept


Nezhasínat obrazovku

Suroviny

Na asi 20 rohlíčků

Nezhasínat obrazovku

Suroviny

Na asi 20 rohlíčků

Na krém

Zkopírovat neoznačené suroviny ze seznamu

Chybí vám suroviny?

Další recepty níže

Nutriční hodnoty

Na recept

  • Energie 2822 kcal
  • Bílkoviny 56 g
  • Sacharidy 208 g
  • Tuky 193 g
Ukázat všechny hodnoty Skrýt

Postup přípravy

Autor: redakce Apetitu, z vydání Apetit 2011/12

Přidat hodnocení

Jak se vám recept líbil?

Prosím doplňte hodnocení!

Děkujeme!

Vaše hodnocení bude zanedlouho publikováno.

Sdílejte recept s přáteli:

Hodnocení

4,5/5

Hodnocení receptu

4,5/5
(558 hlasů)
5
4
3
2
1

Sdílet

Recept je součástí kolekce

Časopis

Recept je z vydání:

Apetit 2011/12

3× menu na vánoční svátkyVánoce voní vanilkouCukroví podle redakce ApetituSeriál o mase: Telecí kýta