„Pařížské rohlíčky podle receptu od mé kamarádky peču každoročně. Pro jeho bezkonkurenční chuť i vzpomínky – na pařížských rohlíčkách (a masovém vývaru) jsem před pár lety prožila období po porodu,“ prozrazuje editorka Šárka Hamanová. I když jejich příprava zabere o trochu víc času než u jiného vánočního cukroví, zaručujeme vám luxusní výsledek.
Videorecept
Suroviny
Na asi 20 rohlíčků
Suroviny
Na asi 20 rohlíčků
Na krém
Zkopírovat neoznačené suroviny ze seznamu Zkopírováno
Chybí vám suroviny?
Další recepty nížeNutriční hodnoty
Na recept
- Energie 2822 kcal
- Bílkoviny 56 g
- Sacharidy 208 g
- Tuky 193 g
Postup přípravy
Autor: redakce Apetitu, z vydání Apetit 2011/12
Přidat hodnocení
Hodnocení
4,5/5Vytisknout
Sdílet
Recept je součástí kolekce

Recept je z vydání:
Apetit 2011/12
3× menu na vánoční svátkyVánoce voní vanilkouCukroví podle redakce ApetituSeriál o mase: Telecí kýta