Oběd, kterým se blýsknete i před vzácnou návštěvou? Vsaďte na efektní vepřovou pečínku s originální přílohou.
Suroviny
Pro 6 osob
Suroviny
Pro 6 osob
Na marinádu
Na rýži s fazolemi
Zkopírovat neoznačené suroviny ze seznamu Zkopírováno
Chybí vám suroviny?
Další recepty nížeNutriční hodnoty
Na recept
- Energie 7175 kcal
- Bílkoviny 641 g
- Sacharidy 714 g
- Tuky 175 g
Postup přípravy
Autor: redakce Apetitu, z vydání Apetit 2020/4
Přidat hodnocení
Hodnocení
2,5/5Vytisknout
Sdílet

Recept je z vydání:
Apetit 2020/4
Oslavte návrat jara s Apetitem. Dubnové číslo se speciální velikonoční přílohou je plné receptů a tipů, díky nimž si svátky vychutnáte od Zeleného čtvrtka až po pondělní velikonoční koledování. V dubnovém Apetitu najdete tradiční božíhodové menu, recept na tvarohového beránka, 2 variace na vajíčkový salát a spoustu triků, jak spotřebovat přebytky z velikonočního hodování. Nechybějí ani jarní pečínky nebo sváteční dezerty v čele s krásným dortem ve tvaru vejce. A máme pro vás i exkluzivní rozhovor s vítězkou soutěže Peče celá země doplněný jejími rodinnými recepty. Apetit, napsáno s chutí.