Osvěžující a opojná
Suroviny
okurka
½
ks
na velmi tenká kolečka
zázvor (čerstvý)
1
ks
5 cm kousek, oloupaný, na velmi tenké plátky
ředkvičky
3
ks
velké, očištěné, na velmi tenká kolečka
grepfruitový džus
250
ml
led
víno šumivé
750
ml
vychlazené
1 Ve velkém džbánu opatrně promíchejte okurku, zázvor a ředkvičky. Zalijte vše grapefruitovým džusem a opět promíchejte. Dejte na 2 hodiny chladit (ale můžete i přes noc).
2 Před podáváním přidejte led a přilijte šumivé víno. Opatrně promíchejte a podávejte.
Tento recept naleznete také v kolekcích:
- 9x opojná sangria na letní party(9 receptů)
- 15x ředkvičky na talíři(15 receptů)