Litujeme, k návštěvě tohoto webu musíte povolit JavaScript.

Perlivá bílá sangria s okurkou a ředkvičkami

Perlivá bílá sangria s okurkou a ředkvičkami

Hodnocení receptu
Průměr: 4 (4)
Do 10 minut Velmi snadné Pro 6 osob

Nutriční hodnoty (celý recept)

Energie 639 kcal
Bílkoviny 5 g
Sacharidy 98 g
Tuky 0 g
Vláknina 8 g
Uvedené kalorické hodnoty pokrmů jsou pouze orientační a vychází z průměrných hodnot jednotlivých surovin.

Osvěžující a opojná

Suroviny

okurka 0.5 ks
omytá, na velmi tenká kolečka
zázvor (čerstvý) 1 ks
5 cm kousek, oloupaný, na velmi tenké plátky
ředkvičky 3 ks
velké, očištěné, na velmi tenká kolečka
250 ml
grapefruitový džus
ledové kostky
víno šumivé 750 ml
vychlazené

1 Ve velkém džbánu opatrně promíchejte okurku, zázvor a ředkvičky. Zalijte vše grapefruitovým džusem a opět promíchejte. Dejte na 2 hodiny chladit (ale můžete i přes noc).

2 Před podáváním přidejte led a přilijte šumivé víno. Opatrně promíchejte a podávejte. 

Tento recept najdete v magazínu Apetit 2014/7 spolu s mnoha dalšími recepty

Autor: redakce Apetitu

Apetit 2014/7

Apetit magazín

Jak poznat pravý parmazán a jak se vyrábí?
  • Tipy a triky

Jak poznat pravý parmazán a jak se vyrábí?

Historie parmazánu se začala psát už ve středověku, kdy tamní mniši hledali způsob, jak co nejdéle uchovat mléko. Dnes je tento sýr nejvýznamnějším obchodním artiklem celé Itálie. Zároveň patří mezi nejpřísněji sledované zboží, které se...

Obchod Apetit