Sangria à la bufet

Sangria à la bufet

Hodnocení receptu
Zatím nehodnoceno
Do 20 minut Velmi snadné

Nutriční hodnoty (celý recept)

Energie 1930 kcal
Bílkoviny 15 g
Cukr 210 g
Tuky 0 g
Vláknina 0 g
Uvedené kalorické hodnoty pokrmů jsou pouze orientační a vychází z průměrných hodnot jednotlivých surovin.
NEPŘEHLÉDNĚTE Více než 100 slev na skvělé gurmánské nákupy se slevami až 40 % v nové aplikaci DNY APETIT.
Google
apple
Piknik

Ideální na party. Všechno připravte předem, důkladně vychlaďte a nechte hosty, aby si namíchali drink podle vlastních představ. 

Suroviny

ovoce
vychlazené, na menší kousky, (citrusy, hroznové víno, jablko, meloun, kiwi, ananas, jahody, blumy apod.)
bylinky
bazalka, máta, tymián
koření
skořice, hřebíček
ledové kostky
Nealkoholická sangria
2 l
borůvkový džus
1 l
džus z granátového jablko
zázvorová limonáda 750 ml
Sangria s růžovým vínem
víno růžové 1.5 l
2 x 750 ml
bezinkovice 250 ml
lze nahradit sirupem

1 Na stůl připravte všechno ovoce, květináče s bylinkami a koření.

Do velkého džbánu anebo speciální nádoby nalijte vychlazené džusy a limonádu. V jiném džbánu smíchejte vychlazené víno s bezinkovým likérem. Přidejte ledové kostky a nechte hosty, aby si svou sangrii namíchali podle vlastních chutí. 

Tento recept najdete v magazínu Apetit 2014/7 spolu s mnoha dalšími recepty

Autor: redakce Apetitu

Apetit magazín

  • Tipy na víkend

PRÁVĚ TEĎ: Apetit piknik je tady! Oslavte s námi léto

Jupí, po týdnech příprav a nedočkavého těšení jsme se konečně dočkali. Je sobota 19. června 2021 a gastronomický svátek časopisu Apetit právě začíná. Sbalte košíky, vezměte celou rodinu a přijďte za námi do Grébovky. Od 10 hodin na vás čeká...
  • Tipy a triky

5 luxusních dezertů, které jsou přirozeně bezlepkové

Mlsejte světoznámé dezerty, které si bez obav vychutnají i ti, kteří lepek nesmějí nebo jim jednoduše nedělá dobře. Mandle, sladký sníh, smetana, ovoce a zmrzlina – už jen samotné ingredience znějí chutně. Seženete je jednoduše, vykouzlíte...
  • Suroviny

Kypřidla v kostce: kypřicí prášek vs. jedlá soda

U pečiva většinou chceme objem a nadýchanost, proto použítváme kypřidlo. Pomineme-li sílu kvasinek v droždí, existuje také možnost využít potravinářskou chemii. V čem se liší soda od kypřicího prášku a jak oba prostředky v těstě...
Komerční sdělení
  • Koktejl

Jak se blýsknout, když pořádáte narychlo svolanou akci?

Celkem neplánovaně jste se ocitli v roli hostitele a jste nervózní, jestli všechno klapne? Klid! Aby se u vás přátelé cítili příjemně, pokliďte, ale samozřejmě s mírou. Setřete z poliček a stolu prach, prožeňte podlahu vysavačem, odkliďte z...

Obchod Apetit