Přihlášení do mého Apetitu


Přihlášení


Nová registrace Zapomenuté heslo
Sangria à la bufet

Sangria à la bufet

Zatím nehodnoceno
Do 20 minut Velmi snadné Pro 12 osob

Nutriční hodnoty (celý recept)

Energie 3370 kcal
Bílkoviny 15 g
Sacharidy 540 g
Tuky 0 g
Vláknina 0 g
Uvedené kalorické hodnoty pokrmů jsou pouze orientační a vychází z průměrných hodnot jednotlivých surovin.

Ideální na party. Všechno připravte předem, důkladně vychlaďte a nechte hosty, aby si namíchali drink podle vlastních představ. 

Suroviny

ovoce
citrusy, hrozny, meloun vychlazené, na menší kousky
bylinky
bazalka, máta, tymián
koření
skořice, hřebíček
led
kostky
Nealkoholická sangria
borůvkový
z granátového jablka
zázvorová limonáda 750 ml
Sangria s růžovým vínem
2 x 750 ml
bezinkovice 250 ml
lze nahradit sirupem

Postup

1

Na stůl připravte všechno ovoce, květináče s bylinkami a koření.

2

Do velkého džbánu anebo speciální nádoby nalijte vychlazené džusy a limonádu. V jiném džbánu smíchejte vychlazené víno s bezinkovým likérem.

3

Přidejte ledové kostky a nechte hosty, aby si svou sangrii namíchali podle vlastních chutí.

Tento recept naleznete také v kolekcích:

Tento recept najdete v magazínu Apetit 2014/7 spolu s mnoha dalšími recepty

Autor: redakce Apetitu

Apetit 2014/7

Apetit magazín

Jak připravit tu nejjemnější rybu: Vsaďte na solnou krustu
  • Tipy a triky

Jak připravit tu nejjemnější rybu: Vsaďte na solnou krustu

Pečení v soli je tradiční a velmi šetrná technika, díky které zůstane rybí maso krásně křehké a šťavnaté. Solná krusta totiž vytvoří vlastní minitroubu, která dokonale těsní, nepustí žádnou páru ven a zabrání, aby se...
Jak se vyrábí černý česnek?
  • Zdraví a výživa

Jak se vyrábí černý česnek?

Černý česnek je pochoutka, která vzniká procesem fermentace z běžného bílého česneku. Tento proces přeměňuje jeho ostrou chuť a štiplavé aroma na jemnou, nasládlou chuť s tóny sušeného ovoce, karamelu, balsamica a čokolády. Černý česnek je...