
Recepty z vydání
Perlivá bílá sangria s citrusy
V klasické španělské sangrii nesmí chybět víno, kapka tvrdého alkoholu a ovoce. V tomto receptu jsme použili...
Karamelizovaný ananas s tequilou
Na konci fiesty potěšte hosty stylovým dezertem – není sice z grilu, zato obsahuje dávku tequily!...
Kuřecí stehna s rajčaty a mascarpone
„Itálii miluju, a tak jsem ráda, když mi ji i obyčejná jídla připomenou,“ říká redaktorka Katka Švejdová...
Kynuté knedlíky s borůvkami
Nikdo z nás v redakci si nedokáže prázdniny bez borůvkových knedlíků představit!
Bleskový ovocný koláč s drobenkou
Je to ten nejrychlejší a nejvláčnější koláč na světě, na který můžete dát jakékoli ovoce, které koupíte na trhu anebo...
Květáková polévka se sýrovými nočky
„Z vlastní zkušenosti vím, že tahle letní polévka vylepšená chutnými nočky dostane i odpůrce květáku,“ říká...
Salát ‚s teplou vložkou‘
V redakční kuchyni si ho děláme alespoň dvakrát týdně k obědu. Je tak lehký, že nás nepřikove do pracovních židlí, a...
Frappé
Ledové frappé, které se vůbec poprvé podávalo v roce 1957 v Soluni, vám v Řecku nabídnou všude: v taverně,...
Pečená letní zelenina s cizrnou
Ideální večeře pro horké dny, kdy se nechcete najíst a pak z toho omdlít. Nejlíp chutná se skleničkou...
Zapékané kotlety se smetanou a houbami
Skvělé jídlo i pro sváteční příležitosti, jehož příprava nevyžaduje skoro žádný čas ani kuchařskou zdatnost. Suroviny...
Letní lívance s karamelizovaným ovocem
Kombinace sladkých nektarinek s pomerančovým likérem s dozlatova usmaženými lívanečky je prostě neodolatelná!
Ostré těstoviny se slaninou a ricottou
Blesková večeře, díky které budete mít víc času užít si všechnu prázdninovou zábavu. A taky – tyhle...
Pizza z grilu se špenátem, sýrem a citronem
Proč tohle vyzkoušet? Pro ozvláštnění menu letních grilovaček a také proto, že pizzu miluje každý!
Sangria s červeným vínem a ciderem
Tuhle letní variantu snadno přeměníte v podzimní či zimní – pouze nahradíte čerstvé ovoce sušeným, vynecháte...
Argentinský steak s omáčkou chimichurri
Šťavnaté maso a bylinky, to je vždy trefa do černého!
Salsa criolla
Dělá se v různých variantách, cibule zbavená štiplavosti je však zásadní přísadou.
Grilované tortilly s vepřovým a ananasovou salsou
Nejlepší na party: náplň a salsu můžete připravit pár hodin předem a pak už vše jenom zabalit a grilovat...
Grilované banány
S oblíbeným rodinným dezertem z grilu slavila naše čtenářka Jana Suchánková z Mlékosrb úspěch i v naší redakci. Má...
Tex-mex vepřová žebírka s grilovanou kukuřicí
Teprve s touhle geniální marinádou ze sebe grilované maso vydá maximum.
Bezlepkové věnečky z odpalovaného těsta
Bezlepkové dobroty naší čtenářky Radky Vrzalové jste mohli ochutnat na Apetit pikniku. Vyzkoušejte její recept na...
Sangria à la bufet
Ideální na party. Všechno připravte předem, důkladně vychlaďte a nechte hosty, aby si namíchali drink podle vlastních...
Sýrové krůtí miniřízečky s kořeněnými hranolky
Zapomeňte na fastfoody! Tohle jídlo je mnohem zdravější, když ho připravíte pěkně doma. Naši verzi si zaručeně zamiluje...
Krůtí roláda s pecorinem a citronovým dipem
Krůta je favoritem mezi drůbežím masem. Její maso je zdravé, jemné i výrazné, libové i šťavnaté, bílé i tmavé. A můžete...
Kynuté ovocné koláče
Kynuté ovocné koláče jako od babičky jsou hlavním tahákem únětické hospůdky U Lasíků. Recept na ně...
Přidat komentář