
Recepty z vydání
Perlivá bílá sangria s citrusy
V klasické španělské sangrii nesmí chybět víno, kapka tvrdého alkoholu a ovoce. V tomto receptu jsme použili...
Karamelizovaný ananas s tequilou
Na konci fiesty potěšte hosty stylovým dezertem – není sice z grilu, zato obsahuje dávku tequily!...
Kuřecí stehna s rajčaty a mascarpone
„Itálii miluju, a tak jsem ráda, když mi ji i obyčejná jídla připomenou,“ říká redaktorka Katka Švejdová...
Kynuté knedlíky s borůvkami
Nikdo z nás v redakci si nedokáže prázdniny bez borůvkových knedlíků představit!
Květáková polévka se sýrovými nočky
„Z vlastní zkušenosti vím, že tahle letní polévka vylepšená chutnými nočky dostane i odpůrce květáku,“ říká...
Salát ‚s teplou vložkou‘
V redakční kuchyni si ho děláme alespoň dvakrát týdně k obědu. Je tak lehký, že nás nepřikove do pracovních židlí, a...
Frappé
Ledové frappé, které se vůbec poprvé podávalo v roce 1957 v Soluni, vám v Řecku nabídnou všude: v taverně,...
Pečená letní zelenina s cizrnou
Ideální večeře pro horké dny, kdy se nechcete najíst a pak z toho omdlít. Nejlíp chutná se skleničkou...
Zapékané kotlety se smetanou a houbami
Skvělé jídlo i pro sváteční příležitosti, jehož příprava nevyžaduje skoro žádný čas ani kuchařskou zdatnost. Suroviny...
Letní lívance s karamelizovaným ovocem
Kombinace sladkých nektarinek s pomerančovým likérem s dozlatova usmaženými lívanečky je prostě neodolatelná!
Ostré těstoviny se slaninou a ricottou
Blesková večeře, díky které budete mít víc času užít si všechnu prázdninovou zábavu. A taky – tyhle...
Pizza z grilu se špenátem, sýrem a citronem
Proč tohle vyzkoušet? Pro ozvláštnění menu letních grilovaček a také proto, že pizzu miluje každý!
Sangria s červeným vínem a ciderem
Tuhle letní variantu snadno přeměníte v podzimní či zimní – pouze nahradíte čerstvé ovoce sušeným, vynecháte...
Argentinský steak s omáčkou chimichurri
Šťavnaté maso a bylinky, to je vždy trefa do černého!
Salsa criolla
Dělá se v různých variantách, cibule zbavená štiplavosti je však zásadní přísadou.
Grilované tortilly s vepřovým a ananasovou salsou
Nejlepší na party: náplň a salsu můžete připravit pár hodin předem a pak už vše jenom zabalit a grilovat...
Grilované banány
S oblíbeným rodinným dezertem z grilu slavila naše čtenářka Jana Suchánková z Mlékosrb úspěch i v naší redakci. Má...
Tex-mex vepřová žebírka s grilovanou kukuřicí
Teprve s touhle geniální marinádou ze sebe grilované maso vydá maximum.
Bezlepkové věnečky z odpalovaného těsta
Bezlepkové dobroty naší čtenářky Radky Vrzalové jste mohli ochutnat na Apetit pikniku. Vyzkoušejte její recept na...
Sangria à la bufet
Ideální na party. Všechno připravte předem, důkladně vychlaďte a nechte hosty, aby si namíchali drink podle vlastních...
Sýrové krůtí miniřízečky s kořeněnými hranolky
Zapomeňte na fastfoody! Tohle jídlo je mnohem zdravější, když ho připravíte pěkně doma. Naši verzi si zaručeně zamiluje...
Krůtí roláda s pecorinem a citronovým dipem
Krůta je favoritem mezi drůbežím masem. Její maso je zdravé, jemné i výrazné, libové i šťavnaté, bílé i tmavé. A můžete...
Přidat komentář