Přihlášení do mého Apetitu


Přihlášení


Nová registrace Zapomenuté heslo
Zatím nehodnoceno
Do hodiny Velmi snadné Na 5 rohlíčků

Nutriční hodnoty (celý recept)

Energie 1125 kcal
Bílkoviny 76 g
Sacharidy 55 g
Tuky 65 g
Vláknina 1 g
Uvedené kalorické hodnoty pokrmů jsou pouze orientační a vychází z průměrných hodnot jednotlivých surovin.

Pizza akorát do ruky!

Suroviny

hotové, 280 g
rajčatová passata - pyré 4 PL
nejlépe domácí + další trocha k podávání
šunka 200 g
od kosti, nakrájená
nakrájená na kousky
semínka
na posypání (lněná, sezamová, nasekaná dýňová)

Postup

1

Troubu předehřejte na 200°C. Těsto na pizzu rozložte a rozkrájejte na 5 obdélníků, každý potřete rajčatovou omáčkou. Na obdélníky dejte šunku a mozzarellu. Zabalte náplň tak, aby z těsta vznikly dlouhé plněné tyčinky. Přeneste je na plech vyložený pečicím papírem, posypte semínky a dejte na 15–20 minut péct.

2

Podávejte s rajčatovou omáčkou, domácím kečupem nebo salsou.

Tento recept naleznete také v kolekcích:

Tento recept najdete v magazínu Apetit 2017/9 spolu s mnoha dalšími recepty

Autor: redakce Apetitu

Apetit 2017/9

Apetit magazín

Jak připravit tu nejjemnější rybu: Vsaďte na solnou krustu
  • Tipy a triky

Jak připravit tu nejjemnější rybu: Vsaďte na solnou krustu

Pečení v soli je tradiční a velmi šetrná technika, díky které zůstane rybí maso krásně křehké a šťavnaté. Solná krusta totiž vytvoří vlastní minitroubu, která dokonale těsní, nepustí žádnou páru ven a zabrání, aby se...
Jak se vyrábí černý česnek?
  • Zdraví a výživa

Jak se vyrábí černý česnek?

Černý česnek je pochoutka, která vzniká procesem fermentace z běžného bílého česneku. Tento proces přeměňuje jeho ostrou chuť a štiplavé aroma na jemnou, nasládlou chuť s tóny sušeného ovoce, karamelu, balsamica a čokolády. Černý česnek je...