Nová registrace Zapomenuté heslo

Snadné
< 60 min
3,6 (126x)
22. 7. 2022
Plněné chlebové placky z pánve
Apetit
Plněné chlebové placky z pánve
Apetit


Snadné
< 60 min
3,6 (126x)

Tyhle jednoduché placky lze dělat i neplněné a opékat je na pánvi nasucho. V takovém případě poslouží jako běžné pečivo (nejlepší jsou teplé). Plněná verze je o něco pracnější, pak ale jde o regulérní chod. Takže pokud hledáte jednoduché jídlo, z pár surovin a za rozumnou cenu, pak tady je!


Nezhasínat obrazovku

Suroviny

Porce

8

Nezhasínat obrazovku

Suroviny

Porce

8

Zkopírovat neoznačené suroviny ze seznamu

Chybí vám suroviny?

Další recepty níže

Nutriční hodnoty

Na 1 porci

  • Energie 354.88 kcal
  • Bílkoviny 10.5 g
  • Sacharidy 31.75 g
  • Tuky 19.25 g
Ukázat všechny hodnoty Skrýt

Postup přípravy

Autor: Redakce, z vydání Apetit 2021/8

Přidat hodnocení

Jak se vám recept líbil?

Prosím doplňte hodnocení!

Děkujeme!

Vaše hodnocení bude zanedlouho publikováno.

Sdílejte recept s přáteli:

Hodnocení

3,6/5

Hodnocení receptu

3,6/5
(126 hlasů)
5
4
3
2
1

Sdílet

Recept je součástí kolekce

Časopis

Recept je z vydání:

Apetit 2021/8

Právě vychází pořádně žhavé srpnové číslo Apetitu plné slunce a chutných prázdninových nápadů! Máme pro vás koktejly, které vás v parném létě dokonale osvěží, přidáme i návod, jak na domácí noky i originální salát Caesar. Těšit se můžete na rychlé a jednoduché rodinné večeře, chalupářské menu, ale i na exkluzivní recepty od držitelů michelinských hvězd. Blíže vás seznámíme s olivovým olejem a poradíme, jak naplno využít jeho chuť a potenciál. Samozřejmě budeme vařit s tím nejlepším, co v srpnu dozrává – čerstvými rajčaty, paprikami a lilky. Jako třešinku na závěr jsme pro vás připravili hříšné řezy, o kterých se vám ještě dlouho budou zdát opravdu sladké sny. Srpnové číslo je v prodeji od 15. 8. 2021. Apetit, napsáno s chutí.

Související články

Focení v lese

Úvodník šéfredaktorky Jany Kopecké: Jak jsme fotili v lese aneb Oheň, děti a psi

Srpen, to jsou prázdniny, teplo, slunce a volnost. Přesně tak jsme také přistoupili k přípravě srpnových receptů do Apetitu a vyrazili vařit na oheň do přírody. Aby to bylo zábavnější, přizvali jsme k tomu děti a psy, ačkoliv naše fotografka Alena tvrdí, že horší už by bylo jen fotit koně… No prostě byla zábava a podrobněji se o tom dočtete v úvodníku šéfredaktorky Jany Kopecké.