Tyhle jednoduché placky lze dělat i neplněné a opékat je na pánvi nasucho. V takovém případě poslouží jako běžné pečivo (nejlepší jsou teplé). Plněná verze je o něco pracnější, pak ale jde o regulérní chod. Takže pokud hledáte jednoduché jídlo, z pár surovin a za rozumnou cenu, pak tady je!
Suroviny
Porce
Suroviny
Porce
Zkopírovat neoznačené suroviny ze seznamu Zkopírováno
Chybí vám suroviny?
Další recepty nížeNutriční hodnoty
Na 1 porci
- Energie 354.88 kcal
- Bílkoviny 10.5 g
- Sacharidy 31.75 g
- Tuky 19.25 g
Postup přípravy
Autor: Redakce, z vydání Apetit 2021/8
Přidat hodnocení
Hodnocení
3,6/5Vytisknout
Sdílet
Recept je součástí kolekce

Recept je z vydání:
Apetit 2021/8
Právě vychází pořádně žhavé srpnové číslo Apetitu plné slunce a chutných prázdninových nápadů! Máme pro vás koktejly, které vás v parném létě dokonale osvěží, přidáme i návod, jak na domácí noky i originální salát Caesar. Těšit se můžete na rychlé a jednoduché rodinné večeře, chalupářské menu, ale i na exkluzivní recepty od držitelů michelinských hvězd. Blíže vás seznámíme s olivovým olejem a poradíme, jak naplno využít jeho chuť a potenciál. Samozřejmě budeme vařit s tím nejlepším, co v srpnu dozrává – čerstvými rajčaty, paprikami a lilky. Jako třešinku na závěr jsme pro vás připravili hříšné řezy, o kterých se vám ještě dlouho budou zdát opravdu sladké sny. Srpnové číslo je v prodeji od 15. 8. 2021. Apetit, napsáno s chutí.