Tento recept vznikl díky naší komunitě a našim čtenářům.
Pokud chcete vyzkoušet raději některý z otestovaných receptů se značkou Garance kvality, ať se líbí – vybíráme pro vás.
I v betonové zástavbě panelových domů lze najít cestu k přírodě. Kompostování v bytě nabízí možnost proměnit kuchyňský bioodpad v cenné hnojivo pro vaše pokojové rostliny či balkonovou zeleň. Zjistěte, jak začít s vermikompostováním a...
Alfred Hitchcock byl geniální režisér, který dokázal děsit miliony diváků. Mistr hororu však nebyl jen milovníkem napětí, ale i požitkářem, který si potrpěl na vybraná jídla. Jeho slabostí byl ikonický francouzský quiche Lorraine a své...
Inspirace ve vaření není nikdy dost, možná i proto se foodblogy těší takové oblibě. A i když vznikají stále nové, těm starším rozhodně neklesají čísla sledovanosti. Je to sice více ženská doména, ale najde se i pár velmi šikovných a...
Jestli můžeme v kuchyni u něčeho říct, že trénink dělá mistra, jsou to omáčky. Ve vteřině odhalí, zda jste jejich přípravu ovládli, nebo máte ještě na čem pracovat. Ale zvládnete-li omáčkové techniky (emulgaci, redukci, legírování apod.),...
Kdysi rostl na polích jako obyčejný plevel, dnes je hvězdou salátových mís nejen ve Švýcarsku, ale i v dalších evropských zemích. Polníček je jemný, křupavý a plný vitamínů. Jak z něj připravit salát, který si vás získá po prvním soustu?...
Scones patří k britskému odpolednímu čaji stejně neodmyslitelně jako šálek Earl Grey. Ale to neznamená, že si je nemůžete dopřát kdykoli – ke kávě, snídani nebo jen tak, když vás přepadne chuť na něco dobrého. Možná jste je už ochutnali,...