Mandle dodají játrovým knedlíčkům křupavou strukturu a zjemní jejich chuť. Na slavnostní polévku si připravte dobrý vývar z kuřecích skeletů a jemně krájené kořenové zeleniny. Na osobu ho budete potřebovat asi 250 ml.
Suroviny
10
Suroviny
10
Zkopírovat neoznačené suroviny ze seznamu Zkopírováno
Chybí vám suroviny?
Další recepty nížeNutriční hodnoty
Na 1 porci
- Energie 180.4 kcal
- Bílkoviny 13.2 g
- Sacharidy 8.7 g
- Tuky 9.6 g
Postup přípravy
Autor: Redakce Apetit , z vydání Apetit 2005/5
Přidat hodnocení
Hodnocení
3,0/5Vytisknout
Sdílet
Recept je součástí kolekce

Recept je z vydání:
Apetit 2005/5
Květen 2005