Přihlášení do mého Apetitu


Přihlášení


Nová registrace Zapomenuté heslo
Hodnocení receptu
Zatím nehodnoceno
Do 30 minut Velmi snadné

Nutriční hodnoty (celý recept)

Energie 462 kcal
Bílkoviny 20 g
Sacharidy 85 g
Tuky 1 g
Vláknina 8 g
Uvedené kalorické hodnoty pokrmů jsou pouze orientační a vychází z průměrných hodnot jednotlivých surovin.

Polévka hokaido je rychlá, krémová a jednoduchá na přípravu. Pokud máte rádi husté zeleninové polévky, potom bude vaši jasnou volbou číslo jedna. Dotvořit ji múžete dýňovými semínky a dýňovým olejem. Bude naprosto dokonalá. 

Suroviny

česnek 2 stroužky
zázvor (čerstvý) 1 cm
hokaido
kari koření 1 ČL
vývar zeleninový 750 ml

Postup

1

Na olivovém oleji osmažíme nakrájené cibuli, česnek, zázvor, kousky dýně i se slupkou a nakrájené jablko.

2

Podlijeme vývarem a vaříme doměkka.

3

Rozmixujeme, dochutíme octem nebo citronovou šťávou, přidáme bylinky.

4

Podáváme s osmaženou houskou nebo zavářkou.

Autor: lenkan

Apetit magazín