0

Přihlášení do mého Apetitu


Přihlášení


Nová registrace Zapomenuté heslo

Polévka s batáty a kozím sýrem

Polévka s batáty a kozím sýrem

4.3 / 5. Počet hodnocení: 10
Do 30 minut Velmi snadné 4

Nutriční hodnoty (celý recept)

Energie 739 kcal
Bílkoviny 24 g
Sacharidy 77 g
Tuky 28 g
Vláknina 3 g
Uvedené kalorické hodnoty pokrmů jsou pouze orientační a vychází z průměrných hodnot jednotlivých surovin.

Milujete krémové polévky? Pak by vám neměla uniknout batátová. Ocení ji dospělí i děti!

Suroviny

cibule červená 1 ks
batáty 1 ks
olivový olej 2 PL
vývar kuřecí 1 l
sůl
pepř
kozí sýr čerstvý
bazalka
lístky k podávání

1 Červenou cibuli a 1 sladký brambor, na kostičky, opékejte 3 minuty na 2 lžících olivového oleje.

2 Přilijte 1 l drůbežího vývaru a vařte 15 minut doměkka.

3 Rozmixujte dohladka, osolte a opepřete. Zdobte rozdrobeným čerstvým kozím sýrem a lístky bazalky.

Apetit magazín

Levné, jednoduché a chutné večeře? Ty za studena!
  • Tipy a triky

Levné, jednoduché a chutné večeře? Ty za studena!

Dobrá večeře nemusí být jen ta teplá, lze ji připravit i bez hodin strávených u plotny. Přinášíme vám tipy na studené večeře, na kterých si nejen pochutnáte, ale ušetříte navíc čas i peníze! Spoustu skvělých receptů najdete v článku a v...
Nejlepší rajčatové saláty
  • Suroviny

Nejlepší rajčatové saláty

Šťavnatá, na sluníčku dokonale vyzrálá rajčata představují esenci léta. Vynikají jedinečnou sladkostí a svou barvou rozzáří každý salát. Staňte se mistry rajčatových salátů, připravte si s námi takové, po kterých se zapráší! ...
Jak správně uvařit vejce
  • Jak na to

Jak správně uvařit vejce

Bojujete, když vaříte vajíčka? Toužíte po vejcích naměkko, ale pokaždé jsou žloutky tužší, než je vám milé? Poradíme vám, jak správně uvařit vejce, aby měla neporušenou skořápku a obsah podle vašich představ.  ...

Obchod Apetit