Dostupný
399 Kč
279 Kč
V téhle polévce rybu nenajdete. I přesto z ní díky rybí omáčce ucítíte slanou vůni příboje.
1 Zbavte špenát stonků a opláchněte ho. Listy pak vložte na pár vteřin do vařící vody a spařte. Poté důkladně sceďte.
2 Nyní si připravte maso. Promíchejte je se surovinami na marinádu - s cibulkou, česnekem, rybí omáčkou a pepřem – a nechejte aspoň půl hodiny odležet v chladničce.
3 Mezitím dejte vařit kuřecí vývar a dochuťte ho rybí omáčkou, citronovou šťávou, cukrem a chilli. Potom už jenom přidejte spařené špenátové listy a maso i s marinádou. Chvilku povařte a případně dolaďte pepřem.
Komentáře
Anonym
19.04.2006 13:09
výborná
Anonym
03.09.2007 12:52
Apetit 8/05