Nová registrace Zapomenuté heslo

Snadné
< 45 min
4,4 (97x)
18. 7. 2014
Květáková polévka
Pixabay.com
Květáková polévka
Pixabay.com


Snadné
< 45 min
4,4 (97x)

Jemná krémová květáková polévka potěší jako svačina, lehký oběd i večeře. Je hustá a skutečně poctivá. Nezapomeňte ji dochutit muškátovým oříškem nebo případně drceným kmínem. Před podáváním jsme květákovou polévku ozdobili rukolou, ovšem klidně ji vyměňte za pražené plátky mandlí, dýňová semínka nebo krutonky ze staršího pečiva.


Nezhasínat obrazovku

Suroviny

4

Nezhasínat obrazovku

Suroviny

4

Na ozdobu

Zkopírovat neoznačené suroviny ze seznamu

Chybí vám suroviny?

Další recepty níže

Nutriční hodnoty

Na 1 porci

  • Energie 339.25 kcal
  • Bílkoviny 8.5 g
  • Sacharidy 24.25 g
  • Tuky 22.25 g
Ukázat všechny hodnoty Skrýt

Postup přípravy

  1. Jak zbavit květák drobné havěti

Autor: Redakce Apetit , z vydání Apetit Květáková polévka

Přidat hodnocení

Jak se vám recept líbil?

Prosím doplňte hodnocení!

Děkujeme!

Vaše hodnocení bude zanedlouho publikováno.

Sdílejte recept s přáteli:

Hodnocení

4,4/5

Hodnocení receptu

4,4/5
(97 hlasů)
5
4
3
2
1

Sdílet

Recept je součástí kolekce