Nová registrace Zapomenuté heslo

Velmi snadné
> 120 min
4,2 (114x)
3. 1. 2019
Pomalu pečená hovězí žebra
Apetit
Pomalu pečená hovězí žebra
Apetit


Velmi snadné
> 120 min
4,2 (114x)

Nenechte se odradit delší přípravou – marinování i pečení masa se obejde bez vaší asistence a zbytek je opravdu hračka. Hověží žebra se budou pomalu péct v troubě a vy se můžete v klidu věnovat čemukoliv chcete. Výsledek je nevýslovná dobrota! Měkké maso jde od kostí skoro samo. Pomalu pečená hovězí žebra si zkrátka zamilujete. Podávat je můžete k večeři, ale i na večírku pro přátele s nimi sklidíte obrovský úspěch.


Videorecept


Nezhasínat obrazovku

Suroviny

Pro 6–8 osob

Nezhasínat obrazovku

Suroviny

Pro 6–8 osob

Na marinádu

Zkopírovat neoznačené suroviny ze seznamu

Chybí vám suroviny?

Další recepty níže

Nutriční hodnoty

Na recept

  • Energie 6086 kcal
  • Bílkoviny 421 g
  • Sacharidy 345 g
  • Tuky 384 g
Ukázat všechny hodnoty Skrýt

Postup přípravy

Autor: redakce Apetitu, z vydání Apetit 2018/1

Přidat hodnocení

Jak se vám recept líbil?

Prosím doplňte hodnocení!

Děkujeme!

Vaše hodnocení bude zanedlouho publikováno.

Sdílejte recept s přáteli:

Hodnocení

4,2/5

Hodnocení receptu

4,2/5
(114 hlasů)
5
4
3
2
1

Sdílet

Recept je součástí kolekce

Časopis

Recept je z vydání:

Apetit 2018/1

Představujeme první číslo roku 2018! Odstartujte s námi nový rok tím nejlahodnějším způsobem... Sepsali jsme pro vás naše nejoblíbenější recepty, kterými oslňujeme poslední večer v roce, sestavili dokonalou hostinu na první lednový den a připravili svěží citrusové dezerty, jejichž vůně a chuť vás naprosto okouzlí. Společně nahlédneme do Kulinária Zdeňka Pohlreicha a také do kuchyní autorů kuchařek, kteří poradí, jak vykročit do nového roku lehkým krokem. Petra Stahlová vás tentokrát provede nástrahami příprav světoznámého dezertu millefeuille. Těšit se můžete i na recepty plné zimní zeleniny či rychlé večeře pro všední den. Přejeme, ať je váš rok 2018 nejen šťastný, ale i plný originálních nápadů a pestrých chutí! Apetit, napsáno s chutí.

Související články

Míša žije v Chorvatsku. Proč se tam na kávu nechodí s knížkou, co místní nechápou na Češích a jsme pro ně stále ti „paštikáři“?

Když se řekne „Češi v Chorvatsku“, většině se vybaví plná auta konzerv a piva a ručníky položené na pláži už v šest ráno. Ale jak to vypadá, když tam člověk opravdu žije? Míša, která si plní sen o životě u moře, se s rodinou usadila v Kvarneru. Povídali jsme si o tom, jak vypadá její běžný den, proč se na kávu nechodí s knížkou a proč byste měli ochutnat více než plejskavicu ze stánku na promenádě.