Nenechte se odradit delší přípravou – marinování i pečení masa se obejde bez vaší asistence a zbytek je opravdu hračka. Hověží žebra se budou pomalu péct v troubě a vy se můžete v klidu věnovat čemukoliv chcete. Výsledek je nevýslovná dobrota! Měkké maso jde od kostí skoro samo. Pomalu pečená hovězí žebra si zkrátka zamilujete. Podávat je můžete k večeři, ale i na večírku pro přátele s nimi sklidíte obrovský úspěch.
Videorecept
Suroviny
Pro 6–8 osob
Suroviny
Pro 6–8 osob
Na marinádu
Zkopírovat neoznačené suroviny ze seznamu Zkopírováno
Chybí vám suroviny?
Další recepty nížeNutriční hodnoty
Na recept
- Energie 6086 kcal
- Bílkoviny 421 g
- Sacharidy 345 g
- Tuky 384 g
Postup přípravy
Autor: redakce Apetitu, z vydání Apetit 2018/1
Přidat hodnocení
Hodnocení
4,2/5Vytisknout
Sdílet
Recept je součástí kolekce

Recept je z vydání:
Apetit 2018/1
Představujeme první číslo roku 2018! Odstartujte s námi nový rok tím nejlahodnějším způsobem... Sepsali jsme pro vás naše nejoblíbenější recepty, kterými oslňujeme poslední večer v roce, sestavili dokonalou hostinu na první lednový den a připravili svěží citrusové dezerty, jejichž vůně a chuť vás naprosto okouzlí. Společně nahlédneme do Kulinária Zdeňka Pohlreicha a také do kuchyní autorů kuchařek, kteří poradí, jak vykročit do nového roku lehkým krokem. Petra Stahlová vás tentokrát provede nástrahami příprav světoznámého dezertu millefeuille. Těšit se můžete i na recepty plné zimní zeleniny či rychlé večeře pro všední den. Přejeme, ať je váš rok 2018 nejen šťastný, ale i plný originálních nápadů a pestrých chutí! Apetit, napsáno s chutí.