Zjemnělá jídla a zjitřené emoce nejdou moc dohromady. Chce to něco, do čeho se lze bez přemýšlení zahryznout!
Suroviny
vepřová žebra
1,5
kg
vepřová
Na marinádu
sójová omáčka
2
PL
ocet
2
ČL
sůl
na dochucení
pepř
na dochucení
na dochucení
Na doplnění
trocha
Postup
1
Žebírka rozdělte na jednotlivé díly s kostí (aby se dobře držela, případně se s nimi dalo házet). Potřete je marinádou. Troubu předehřejte na 180, horkovzdušnou na 160 stupňů.
2
Plech vyložte papírem na pečení a pečte maso půl až tři čtvrtě hodiny. Ke konci je posypte cukrem, který se rozpustí a vytvoří glazuru; do té vtlačte cibulku. Podávejte s pečivem a hromadou ubrousků.
Komentáře