Přihlášení do mého Apetitu


Přihlášení


Nová registrace Zapomenuté heslo
Pikantní žebírka
ZDROJ: Apetit
sdílet:
3.8/5 Počet hodnocení: 6
Více než hodinu Snadné 4

Nutriční hodnoty (celý recept)

Energie 5015 kcal
Bílkoviny 227 g
Sacharidy 3 g
Tuky 465 g
Vláknina 0 g
Uvedené kalorické hodnoty pokrmů jsou pouze orientační a vychází z průměrných hodnot jednotlivých surovin.

Zjemnělá jídla a zjitřené emoce nejdou moc dohromady. Chce to něco, do čeho se lze bez přemýšlení zahryznout!

Suroviny

vepřová
Na marinádu
sójová omáčka 2 PL
ocet 2 ČL
sůl
na dochucení
pepř
na dochucení
na dochucení
Na doplnění

1 Žebírka rozdělte na jednotlivé díly s kostí (aby se dobře držela, případně se s nimi dalo házet). Potřete je marinádou. Troubu předehřejte na 180, horkovzdušnou na 160 stupňů.

2 Plech vyložte papírem na pečení a pečte maso půl až tři čtvrtě hodiny. Ke konci je posypte cukrem, který se rozpustí a vytvoří glazuru; do té vtlačte cibulku. Podávejte s pečivem a hromadou ubrousků.

Tento recept najdete v magazínu Apetit 2006/6 spolu s mnoha dalšími recepty

Autor: redakce Apetitu

Apetit 2006/6

Komentáře

05.09.2007 09:26
Recept se nachází v č.6/06, str.63

Apetit magazín

Jak na to: porcování kuřete
  • Tipy a triky

Jak na to: porcování kuřete

Kuchař, který umí zužitkovat všechno, si zaslouží úctu. Zrovna kuře se dá využít se vším všudy. Než začnete vařit, musíte ho však správně naporcovat. ...

Obchod Apetit

Dostupný
399 Kč
279 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
279 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
279 Kč
Dostupný
399 Kč
279 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
279 Kč
Dostupný
399 Kč
279 Kč