Nová registrace Zapomenuté heslo

Velmi snadné
< 60 min
4,6 (156x)
12. 7. 2017
Meruňkový džem
Apetit
Meruňkový džem
Apetit


Velmi snadné
< 60 min
4,6 (156x)

Zavařte si léto do sklenic. Na výborné džemy si udělejte čas, vyplatí se to! Obzvlášť tento meruňkový džem s kousky ovoce ve vaší spíži i kuchyni zazáří. Použijte ho na palačinky, do mřížkového koláče nebo do jogurtu. Rychlý recept ze tří surovin zvládnete i v panelákovém bytě.


Nezhasínat obrazovku

Suroviny

Na cca 1 litr

Nezhasínat obrazovku

Suroviny

Na cca 1 litr

Zkopírovat neoznačené suroviny ze seznamu

Chybí vám suroviny?

Další recepty níže

Nutriční hodnoty

Na recept

  • Energie 2210 kcal
  • Bílkoviny 10 g
  • Sacharidy 520 g
  • Tuky 0 g
Ukázat všechny hodnoty Skrýt

Postup přípravy

  1. Jak ozvláštnit chuť tradičního džemu? Jaký je rozdíl mezi marmeládou a džemem? Doma žádný, v legislativě zásadní. Vy si můžete uvařit obojí

Autor: Redakce Apetit , z vydání Apetit 2009/7

Přidat hodnocení

Jak se vám recept líbil?

Prosím doplňte hodnocení!

Děkujeme!

Vaše hodnocení bude zanedlouho publikováno.

Sdílejte recept s přáteli:

Hodnocení

4,6/5

Hodnocení receptu

4,6/5
(156 hlasů)
5
4
3
2
1

Sdílet

Recept je součástí kolekce

Časopis

Recept je z vydání:

Apetit 2009/7

Související články

Sklenice na zavařování

Sezóna kompotů, čalamád a džemů: Jak připravit sklenice a víčka na zavařování

Bojujete s přebytky letní sezony, potřebujete zavařit meruňky, švestky, okurky, připravit hruškové nebo jablečné kompoty? Borůvky z lesa čekají v bandasce na svou chvíli, houby v košíku také.  V řadě na zavařovací hrnec stojí i čalamády, čatní, džemy, kečupy? Mějte na paměti, že sklenice, ve kterých bude úroda spočívat následující měsíce, musejí být dokonale čisté!