Zavařte si léto do sklenic. Na výborné džemy si udělejte čas, vyplatí se to! Obzvlášť tento meruňkový džem s kousky ovoce ve vaší spíži i kuchyni zazáří. Použijte ho na palačinky, do mřížkového koláče nebo do jogurtu. Rychlý recept ze tří surovin zvládnete i v panelákovém bytě.
Suroviny
Na cca 1 litr
Suroviny
Na cca 1 litr
Zkopírovat neoznačené suroviny ze seznamu Zkopírováno
Chybí vám suroviny?
Další recepty nížeNutriční hodnoty
Na recept
- Energie 2210 kcal
- Bílkoviny 10 g
- Sacharidy 520 g
- Tuky 0 g
Postup přípravy
- Jak ozvláštnit chuť tradičního džemu? Jaký je rozdíl mezi marmeládou a džemem? Doma žádný, v legislativě zásadní. Vy si můžete uvařit obojí
Autor: Redakce Apetit , z vydání Apetit 2009/7
Přidat hodnocení
Hodnocení
4,6/5Vytisknout
Sdílet
Recept je součástí kolekce

Recept je z vydání: